Disney prekršio svoje najvažnije pravilo… A sve zbog novog dokumentarca o Beatlesima

0
159
Oglasi
The Beatles Get Back/Photo: Disney press
The Beatles Get Back/Photo: Disney press

Reditelj Piter Džekson je otkrio da je uspešno ubedio Disney da dozvoli da psovke budu uključene u njegov predstojeći dokumentarac “The Beatles: Get Back”.

Iako je to prvi put da je Disney Cnannel pristao da emituje psovke, 60-godišnji filmski režiser je rekao da to “nije bilo na agresivan ili seksualan način”.

The Beatles Get Back/Photo: Disney press
The Beatles Get Back/Photo: Disney press

Serija od tri dela vratiće publiku u prošlost na intimne sesije snimanja benda i bujne nastupe za njihov poslednji album iz 1970. godine, “Let It Be”.

– Morali smo da razgovaramo sa kompanijom Disney o psovkama. Beatles su izviđači i slobodno psuju, ali ne na agresivan ili seksualan način. Naterali smo Disney da pristane na psovanje, što mislim da je prvi put za njihov kanal kanal. I zbog toga se osećaju moderno. Očigledno je da su ljudi psovali 60-ih, ali ne i kada su ih snimali – rekao je Piter Džekson za Radio Times.

Pol Makartni: Postoji jedan bend koji je veći i od Beatlesa…

Serija prati priču legendarnog benda iz Liverpula iz 1969. godine dok planiraju svoj prvi nastup uživo posle više od dve godine, koristeći neviđene snimke (snimio Majkl Lindzi-Hog) i više od 150 sati nikad ranije objavljenog zvuka, koji je briljantno restauriran.

The Beatles Get Back/Photo: Disney press
The Beatles Get Back/Photo: Disney press

Ovo ostvarenje prikazuje pisanje i uvežbavanje 14 novih pesama, prvobitno namenjenih za objavljivanje na pratećem albumu uživo, piše Daily Mail.

Dokumentarna serija “The Beatles: Get Back” takođe sadrži druge pesme i klasične kompozicije koje se nalaze na poslednja dva albuma benda, “Abbey Road” i “Let It Be”.

Lenon je rasturio Beatlese, a ne ja… Pol Makartni prvi put otkrio zašto je preuzeo krivicu za kraj najvećeg benda svih vremena

Dokumentarac prikazuje, po prvi put u celini, poslednji nastup Beatlesa uživo kao grupe, nezaboravni koncert na krovu u londonskom Savil Roiu.

Epizode će biti premijerno prikazane na platformi Disnei+ 25., 26. i 27. novembra.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime