Holivudski glumac povređen u neobičnoj nezgodi u Beogradu…

0
58
Džon Džejms/Photo: YouTube printscreen
Džon Džejms/Photo: YouTube printscreen

Džon Džejms, holivudski glumac i zvezda sapunskih opera, koji je glumio Džefa Kolbija u “Dinastiji”, povređen je u Beogradu na snimanju filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džozefa Bajdena.

Džejms, koji u filmu glumi Džozefa Bajdena, kazao je da je u beogradskom Urgentnom centru dobio “vrhunski tretman”.

– Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno – ispričao je Džejms za Daily Mail.

Kazao je da je potom otišao u hotel “Metropol”, gde je smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer Nikolas Kalođeras, koji ga je odveo u bolnicu.

– Bila je to subota uveče u urgentnom centru i kao svaka subota u svakom urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje – rekao je Džejms. Film o kontroverznom sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Makalir i njegova supruga En Makelhini. Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.

Džejms je o filmu ranije rekao da u scenariju ima svega, “novca, moći, pohlepe, seksa, droge i alkohola”.

– Na neki način me podseća na “Dinastiju”. To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike – kazao je Džejms.

Reditelj filma je poznati glumac Robert Dejvi, koji je, između ostalog, igrao u filmovima o Džejmsu Bondu, serijalu “Umri muški”, “Čarlijevi anđeli” i brojnim TV serijama. Autori filma opisuju ga kao način da se istraži “kako je Hanter Bajden sakupio desetine miliona dolara od stranih firmi čiji su vlasnici oligarsi i da se rasvetle kontroverzni odnosi između Hantera, njegovog oca i drugih članova porodice Bajden, piše britanski list. Snimanje filma, čiji je budžet 1,8 miliona dolara, u Srbiji je započeto krajem oktobra i trajaće četiri nedelje.

HL/Izvor: rs.sputniknews.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime