Home»Muzika»Homeland»Promocija albuma “Eho“ šabačkog benda EhoTon 18. novembra u Multimedia Music Record Store

Promocija albuma “Eho“ šabačkog benda EhoTon 18. novembra u Multimedia Music Record Store

6
Shares
Pinterest Google+
EhoTon/ Photo: Darko Pavlović
EhoTon/ Photo: Darko Pavlović

Promocija albuma “Eho” šabačkog aternativnog rok benda EhoTon biće održana u četvrtak, 18. novembra u 17:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Album “Eho“ nedavno je objavljen za diskografsku kuću Multimedia music, sniman je u Studiju ROAD, a za produkciju, miks, (ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama) bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

ŠABAČKI ALT ROKERI EHOTON OBJAVILI ALBUM “EHO”

– Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike – rekao je gitarista benda Predrag Daničić o ovom izdanju.

Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja, a bubnjar Milan Firca Arnautović da su album “Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije.

Bojana Abazović koja je otpevala vokale za album dodala je da je ovo album bogat muzičkim idejama.

EhoTon (nova postava)/ Photo: Promo
EhoTon (nova postava)/ Photo: Promo

Od snimanja do objavljivanja ovog izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu pa će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert.

Na promociji albuma “Eho” prisutnima će se obratiti direktor diskografske kuće Multimedia Music i članovi benda EhoTon, a izdanje će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Previous post

I dalje prodaju emocije... Madresi predstavili spot za "Pesmu o tebi"

Next post

Dodeljene evropske MTV muzičke nagrade... Maneskin najbolji rok bend

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *