Izborila se da njene pesme budu njena stvar… Tejlor Svift objavila album “Red (Taylor’s Version)”

0
59
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia

Posle izdanja “Fearless (Taylor’s Version)”, koje je po svom izlasku odmah zauzelo prvo mesto na Billboard top listi, Tejlor Svift predstavila je “Red (Taylor’s Version)”.

Reč je o dugoočekivanom reizdanju njenog četvrtog studijskog albuma “Red”. Deluxe verzija (re)izdanja donosi 30 pesama, među kojima su poznati hitovi “We Are Never Ever Getting Back Together”, “I Knew You Were Trouble” i “22”, ali i potpuno nove numere iz njenog trezora pesama.

– Ovo je prvi put da čujete svih 30 pesama koje sam napisala za originalno izdanje. Muzički i tekstualno ovaj album predstavlja osobu slomljenog srca, polomljeni mozaik različitih osećanja koja su se na kraju uklopila u jednu celinu – kaže autorka o albumu.

NEKAD BI OVO OBOŽAVALI NA KUĆNIM ŽURKAMA… TEJLOR SVIFT OBJAVILA EMOTIVNU BALADU KOJA TRAJE – 10 MINUTA

Na izdanju je ugostila fenomenalne muzičare, među kojima su Ger Lajtbodi, Fibi Bridžers, Ed Širan i Kris Stejplton, sa kojim je snimila impeesivnu verziju numere “I Bet You Think About Me”.

Ovo reizdanje je samo nastavak niza uzastopnih muzičkih uspeha koji su počeli 2020. godine u kojoj je Tejlor objavila čak dva nova albuma – “Folklore” i “Evermore”. Uz album, na njenom zvaničnom YouTube kanalu je prikazan kratki film pod nazivom “All Too Well: The Short Film”.

Izdanje „Red (Taylor’s Version)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/RedTaylorsVersion

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime