Home»Knjige»Đavo u komi… Mark Lanegan najavio knjigu o svom iskustvu sa korona virusom

Đavo u komi… Mark Lanegan najavio knjigu o svom iskustvu sa korona virusom

6
Shares
Pinterest Google+
Mark Lanegan/Photo: facebook@MarkLanegan
Mark Lanegan/Photo: [email protected]

Poštovaoci lika i dela američkog rok muzičara Marka Lanegana moći će uskoro da uživaju u njegovim novim memoarima. Oni nose naslov “Devil In A Coma”, a njihov izlazak najavljen je za 14. decembar za izdavačku kuću White Rabbit.

Devil in A Coma, cover
Devil in A Coma, cover

Lanegan je u svom novom izdanju kroz prozu i poeziju opisao svoju borbu sa virusom Covid – 19. Nakon što je posle teških simptoma hitno prevezen u bolnicu, proveo je nekoliko meseci u krevetu, а jedno vreme je bio i u komi. Gotovo je potpuno izgubio čulo sluha,  a imao je i velike probleme sa disanjem i prelomom rebara, dok je duže vreme bio onesposobljen da hoda.

Mark Lanegan: I dalje me proganja smrt Kurta Kobejna, ja sam taj koji mu je nabavljao drogu, mene je zvao tog dana, a ja se nisam javio…

Da podsetimo, Lanegan je u martu objavio knjigu pesama “Leaving California” za Heartworm Press, a u avgustu je u saradnji sa muzičarem Džojem Kardamoneom objavio album “Dark Mark vs Skeleton Joe”.

Previous post

Jasenko Houra besan zbog socijalnih nepravdi: Jedan ima profit milion posto, drugi nema za hleb. I sad je on mangup, a mi budale...

Next post

Bend Izgubizmo zaplovio... i to pod uticajem Ive Andrića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *