Home»Muzika»Alanis Moriset snima sitcom inspiriran njenim životom… i to – jednom kamerom

Alanis Moriset snima sitcom inspiriran njenim životom… i to – jednom kamerom

4
Shares
Pinterest Google+
Alanis Moriset/Photo: facebook@alanismorissette
Alanis Moriset/Photo: [email protected]

Alanis Moriset, najprodavanija rock muzičarka svih vremena, odlučila je da snimiti sitcom inspirisan njenim sopstvenim životom za koji će, naravno, raditi i muziku.

Alanis radi sitcom seriju koja će se zvati “Relatable”, a koju će realizovati u saradnji s kompanijom ABC. Ona će biti izvršna producentkinja i napisaće originalnu muziku za sitcom koji će u celosti biti snimljen – jednom kamerom.

On je Švarc, a ona švorc: Menadžer “olakšao” Alanis Moriset za 5 miliona dolara

Ideja sitcoma ‘Relatable’ je da prati ženu u 40-im, udatu, s decom, koja je svoje mlađe godine provela kao rock zvezda i simbol ženske nezavisnosti. Međutim, uticaj koji je nekada imala kao javna osoba ne vidi se ni u jednom segmentu kada je u pitanju održavanje reda u sopstvenoj kući. Serija će biti tek delimično inspirisana njezim životom i popularnošću dok su njena porodica i likovi koji će se pojavljivati izmišljeni i nisu deo njene biografije.

Vest o spomenutom sitcomu objavljena je pošto je HBO Max objavio da će u sklopu dokumentarnog serijala ‘Music Box’ 18. novembra emitovati epizodu koja se odnosi na njezin debi album ‘Jagged Little Pill’ iz 1995. godine.

Alanis Moriset u dokumentarcu priznala: Više muškaraca me zlostavljalo kad sam imala 15 godina… kad sam htela da pričam o tome, svi su samo skretali pogled

O tom dokumentarcu Alanis Morisete govorila je još u septembru kada je bila izričito protiv njegovog emitovanja, ne dajući svoju podršku filmu.

Pošto je film ipak premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu izjavila je da film nudi podatke koji “jednostavno nisu istiniti” i optužila ekipu koja stoji iza dokumentarca da ima “sablasnu agendu”, tvrdeći da je “uljuljkana u lažni osećaj sigurnosti” i poručila svojim obožavaocima:

– Ovo nije bila priča koju sam pristala da ispričam. Jako sam razočarana jer sam se poverila nekome ko nije opravdao moje poverenje.

Previous post

Travis Skot plaća sahrane stradalima na festivalu Astroworld, Live Nation lečenje stotinama povređenih

Next post

U petak neće biti Mamurlooka... Ali zato će 12. novembra u Fabrici nastupiti Deep Steady i Killo Killo Banda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *