Home»Muzika»Homeland»Tri minuta stvarnosti koju živimo… Daniel Mihajlović animiranim spotom za pesmu “Master Mantra“ najavljuje novi EP

Tri minuta stvarnosti koju živimo… Daniel Mihajlović animiranim spotom za pesmu “Master Mantra“ najavljuje novi EP

4
Shares
Pinterest Google+
Daniel Mihajlović Master Mantra/ Photo: Promo (Multimedia Music)
Daniel Mihajlović Master Mantra/ Photo: Promo (Multimedia Music)

Daniel Mihajlović, nekadašnji lider sastava Polyester Shock i Elektromattik, spotom za pesmu “Master Mantra“najavio je novi solo EP “Dečak od 700 godina”.

– Spot je, zapravo, trominutni crtani film. Kako se već duže vreme, usred svega što se svima nama dešava, osećam poput nekakve karikaturalne verzije sebe iz crtanog filma, uradio sam meni najlogičniju stvar: Seo sam i napravio crtani film. Nikakva igrana forma ne bi mogla da dočara taj osećaj bolje od “crtaća” – objašnjava Daniel i dodaje:
– Svaki kadar je karikiranje stvarnosti koju ja živim, i koju nažalost većina nas živi, ali sam bar mogao da priuštim luksuz da se sam sebi smejem u celoj situaciji, iako je tema smrtno ozbiljna, što će lako zaključiti svako ko čuje pesmu i pogleda ovaj crtani filmčić, sa punom pažnjom.

Daniel Mihajlović Master Mantra/ Photo: Promo (Multimedia Music)
Daniel Mihajlović Master Mantra/ Photo: Promo (Multimedia Music)

Kao i prošlogodišnji  debitantski solo  EP “Vremeplov”, Daniel će novo izdanje u digitalnom formatu objaviti za beogradsku diskografsku kuća Multimedia Music.

– Jedino što bih za sada rekao o novom mini-albumu je da ima pet novih pesama, da uz moje stalne saradnike imam nekoliko divnih gostiju, kao i da nije baš “na keca”, treba ga poslušati više puta… Teži je, tamniji, ali i ogoljeniji, intimniji od prethodnika… Pričaćemo više o tome ubrzo, pred sam izlazak izdanja… – kaže Daniel o novom EP-u ”Dečak od 700 godina“.

Previous post

Samo zažmurite i pustite da vas muzika vodi... Predstavljamo vam "Klavirsko nebo #4"

Next post

Misterija smrti Natali Vud, nova saznanja... Sestra slavne glumice otkrila dokaze koje su prikupili privatni detektivi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *