Vlada i Bajka, posle diskografske pauze od 25 godina, uskoro objavljuju novi album

0
459
Oglasi
Vlada i Bajka/Photo: facebook printscreen
Vlada i Bajka/Photo: facebook printscreen

Akustičarski duo  Vlada i Bajka vratili su se u studio, gde spremaju pesme za novi album posle 25 godina diskogradske pauze, a one koji ih i dalje pamte i vole o tome su obavestili putem zvanične fejsbuk-stranice.

Vladimir Marković i Dragutin Balaban su, uz fotografije iz studija, radosno naveli da su u toku poslednja “brušenja” novih pesama.

– Nadamo se da ćemo za mesec dana naš album sa 11 novih pesama podeliti sa vama – najavljuju Vlada i Bajka.

– Jedva čekamo to. Sigurni da ćete uživati, bar onoliko koliko smo mi, radeći ih, uprkos kovidu 19 i teškim okolnostima kroz koje svi zajedno prolazimo. Tim pre, jedva čekamo da zapevamo.

Oni dodaju da će u ponedeljak materijal predati izdavaču PGP RTS, i da će, posle toga, biti poznato više detalja o saradnicima, omotu… Promotivni koncert biće održan sredinom decembra u Zvezdara teatru.

Duo Vlada i Bajka formiran je davne 1968. Predstavljali su jugoslovensku verziju Sajmona i Garfankla, a na debitantskom singlu su obradili upravo numere svetski slavnog tandema. U prvoj fazi karijere najveći hit im je bila pesma “Oblak”. Devedesetih su obnovili zajednički rad, a najveći trag ostavila je pesma “Beograd”, koju su snimili sa Dušanom Prelevićem, Draganom Nikolićem, Borom Đorđevićem, Nikolom Kojom i Draganom Bjelogrlićem.

HL/Izvor: novosti.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime