Home»Film»Ona je ili kraljica ludila ili carica bahatosti… Tilda Svinton je ovako “oduvala” novinare koji su hteli intervju s njom

Ona je ili kraljica ludila ili carica bahatosti… Tilda Svinton je ovako “oduvala” novinare koji su hteli intervju s njom

4
Shares
Pinterest Google+
Tilda Svinton/Photo_ screenshot
Tilda Svinton/Photo: screenshot

Američko-britanska filmska i pozorišna glumica Tilda Svinton rođena je u Londonu 1960. godine, a kao devojčicu, poslali su je u ženski internat na školovanje. 

Ona je prezirala internat jer joj je delovalo kao da učenice jedino spremaju za porodični život, odnosno da ih pripremaju na to da rađaju decu i postanu supruge, a ne da izrastu u snažne i nezavisne žene.

Vreme provedeno u tom internatu je bilo toliko traumatično za Tildu pa tvrdi da punih pet godina uopšte nije progovarala i da se osećala strašno usamljeno i odsečeno od svoje porodice.

Tilda Svinton/Photo_ screenshot
Tilda Svinton/Photo_ screenshot

A da njena neobičnost zna i da bude izluđujućai, potvrdila je kada je trebalo da da intervju za GQ magazin i to za izdanje koje ju je imenovalo za ženu godine. Tilda je tada novinara naterala da je kontaktira na krajnje neuobičajen način. Umesto putem maila, tražila je da joj se obrati… specifičnim metodama.

POZNATE FACE URADILE INTERVJU “BEZ ZABRANJENIH TEMA” SA ELTONOM DŽONOM: PITANJA SU BILA LUDA – ODGOVORI JOŠ LUĐI

U njenim porukama, između ostalog je pisalo: “Molim vas pošaljite mi poruku u boci ili putem goluba ili svoju poruku zavežite za vrat moje bele kokoške po imenu “Pegava Džim koja nestane nekud svake večeri”.

Kada je novinar GQ glumicu pokušao da kontaktira koristeći njenu mail adresu, dobio je automatski odgovor. U poruci je bilo objašnjeno kako Tilda neće biti u prilici da pročita mail sve do – 2070. godine.

Zabavno ili bahato, prosudite sami. Ali u jedno nema sumnje. Tilda je zaista sjajna glumica.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Kožna jakna, stara 45 godina, koju je Stalone nosio u prvom delu "Rokija", prodata na aukciji za - 325.000 dolara

Next post

Utabanim stazama... Green Day objavili novi singl "Holy Toledo"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *