Home»Muzika»LP Duo 13. novembra u novosadskoj Sinagogi

LP Duo 13. novembra u novosadskoj Sinagogi

5
Shares
Pinterest Google+
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić

LP Duo, posle uspešnog koncerta u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu i nastupa na festivalu Sonar u Barseloni, u subotu, 13. novembra dolazi u Novi Sad.

Za koncert u Sinagogi, u koju se Sonja i Andrija vraćaju posle dve godine, spremili su neke od najnovijih autorskih kompozicija za dva klavira i sintisajzere koje su komponovali u proteklom periodu izolacije.

LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić

Novosadska publika će takođe imati specijalnu priliku da premijerno čuje i neka od dela s najnovijeg albuma “LP Duo plays Božičević”, koji će biti objavljen svega nekoliko dana posle koncerta, 19. novembra.

Ovaj album s kompletnim delima za dva klavira kompozitora Ivana Božičevića je plod višegodišnje saradnje i prvi u novoj seriji naziva “LP Duo plays…” koju su Sonja i Andrija pokrenuli s idejom da pored svojih autorskih kompozicija izvode i snimaju i dela značajnih domaćih i stranih kompozitora.

Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju LP Dua po promotivnim cenama.

Koncert počinje u 20:00 časova, a ulaznice možete da kupite u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), i online na  www.muzickaomladina.org po ceni od 1000 dinara parter sredina i galerija i 800 dinara parter sa strane.

Studenti, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene. Kapacitet mesta je ograničen, zbog poštovanja epidemioloških mera.

LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
Previous post

13 pesama njenog srca... Dajana Ros objavila album "Thank You"

Next post

Posle 18 godina stiže novi album Jethro Tulla... Ovo je prvi singl - “Shoshana Sleeping”

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.