Ovo je… pa, nestvarno… Tomi Li i Džon Travolta na tik-toku ćaskali o  – receptima za kolače (?!)

0
98
Tomi Li i Džon Travolta/Photo: screenshot
Tomi Li i Džon Travolta/Photo: screenshot

Bubnjar benda Mötley Crüe Tomi Li podelio je na Tik-toku prepisku između njega i holivudskog glumca, koja potvrđuje da mu je Džon Travolta tražio – recept za kolačiće, koji je ubrzo i isprobao.

Da stvar bude još čudnija, kontroverzni muzičar objavio je i video-poruke koje je razmenio sa glumcem, šaleći se na račun toga kako su proveli subotu uveče.

U objavi Tomija Lija, od srede, piše: “Tomi, možeš li da mi pošalješ onaj recept za kolačić Chico chip sa puterom od kikirikija koji imaš“, na šta mu je muzičar odgovorio: “Hahaha, ok! Daj mi sekundu da pronađem”.

TOMI LI PONOSAN, PAMELA SE STIDI… BUBNJAR BENDA MÖTLEY CRÜE DAO ODOBRENJE ZA TV SERIJU “PAM & TOMMY” KOJA SE BAVI NJIHOVIM S.KS SKANDALOM

Dalje, uz fotografiju svog deserta u rerni, Džon se našalio: “Nisi znao da sam Džoni Kroker”.

Neobična razmena poruka se tu nije završila, pa se na sledećem snimku vidi kako glumac uživa u sveže ispečenim kolačima dok sve ‘zaliva’ čašom limunade.

@tommyleeWhat happened?! ????????‍♂️♬ Funny Song – Cavendish Music

“Ko bi pomislio da će dve superzvezde svoje srede uveče provesti praveći braunije sa svežom limunadom. Tomi Li i Džej Ti – nepobedivi”, našalio se Travolta.

“O moj bože, druže. Moja supruga i ja smo upravo pričali o potpuno istoj stvari. Možete li da zamislite kada bi ljudi znali da su Tomi i Džon u kuhinji”, rekao je Tomi.

SARADNJA DŽONA TRAVOLTE I FRONTMENA LINP BIZKITA DONELA NAM JE – NAJGORI FILM U ISTORIJI… ZARADA: 3.153 DOLARA

Ali u to su se uverili upravo Tomijevi pratioci na Tik-toku, a šaljivi komentari idu u nedogled.

“Posle kolačića piti limunadu je kriminalno”, prokomentarisao je neko. Drugima je zapala za oko veličina slova u prepisci, a pojedini su dodali da bi Tomi zaista mogao da im pošalje recept.

HL/Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime