Električni orgazam 9. decembra u Kombank dvorani… 40 godina benda i 40 godina “Paket aranžmana”

0
101
Oglasi
Električni orgazam/ Photo: Mikica Andrejić
Električni orgazam/ Photo: Mikica Andrejić

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se u Beogradu koncertno obeleži “40 godina Orgazma” 9. decembra u Kombank dvorani.

– Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja “Paket aranžmana”, ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste – kazao je Srđan Gojković Gile, frontmen Orgazma i dodao:
– Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas ponovni susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam baš zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim. Daćemo sve od sebe da ovo bude još jedan koncert za pamćenje.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Visiona, ali i online putem sajta tickets.rs.

Ranije kupljene ulaznice važe i za novi datum!

Photo: Promo
Photo: Promo

U skladu sa propisanim merama Vlade Republike Srbije, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati, koji sadrže najmanje jedno od navedenog:

– dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana

– negativan PCR test ne stariji od 72 sata

– negativan antigenski test ne stariji od 48 sati

– dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom

– pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) može da se ponese ili u digitalnom formatu u telefonu ili odštampan na papiru, i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje je propisao Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime