Home»Muzika»Teodora će prva u Srbiji na svom gramofonu moći da presluša kultni album benda Type O Negative

Teodora će prva u Srbiji na svom gramofonu moći da presluša kultni album benda Type O Negative

4
Shares
Pinterest Google+
Teodora Živković/Photo: facebook
Teodora Živković/Photo: facebook

Naša poklon akcija koju smo sproveli zajedno sa Mascomom završena je. Poseban poklon, prvi primerak kultnog albuma bruklinskog benda Type O Negative “October Rust (25thth Anniversary edition)”, na specijalnom zeleno-crnom vinilu, koji će se u prodaji u Srbiji naći od 15. novembra, postaće vlasiništvo naše čitateljke Teodore Živković

Da podsetimo, bilo je samo potrebno je da nam u komentaru najavnog teksta na našoj Facebook stranici pošaljete fotografiju koja “dokazuje” da ste fan ovog benda.

Javilo nam se dvadesetak ozbiljnih fanova bruklinskih velikana, sa vrlo interesantnim merčom, a jedini pravedan način da odaberemo dobritnika bio je – žreb. A u njemu je najviše sreće imala studentkinja Teodora Živković koja nam je poslala svoju fotografiju u ručno kreiranoj maijici Type O Negative.

Ona će svoj album moći da preuzme 15. novembra, na dan kada on stiže u Srbiju, a svi oni koji ovog puta nisu imali toliko sreće kao Teodora, moći će da svoj primerak naruče u pretprodaji u Mascomstoreu.

Budite prvi u Srbiji koji će na svom gramofonu zavrteti LP koji je obeležio karijeru slavnog benda… Type O Negative Mascom Headliner.rs

Posted by Headliner.rs on Tuesday, 12 October 2021


Da podsetimo, legendarni američki ghotic & doom metal sastav Type O Negative je 1996. godine objavio četvrti studijski album “October Rust”. Izdanje je dočekano sa zadrškom od strane fanova i muzičke kritike jer se bend, neočekivano, na ovom albumu posvetio više metal baladama nego uobičajenom doom zvuku. Međutim, ubrzo je ovo izdanje osvojilo žanrovske top liste i “Zlatni sertifikat”, na osnovu broja prodatih kopija u Americi.

Album “October Rust” je velika ljubavna ploča nastala u skladu muzike kojoj bend Type O Negative pripada. Pesme se kreću u rasponu od transične patnje i grča do brutalnih izliva ljubavi.

Previous post

Bosque Sound Community 3. novembra u KC Grad

Next post

The National postavili kompletnu diskografiju na Bandcamp

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *