Home»Muzika»Homeland»Šabački alt rokeri EhoTon objavili album “Eho”

Šabački alt rokeri EhoTon objavili album “Eho”

5
Shares
Pinterest Google+
EhoTon/ Photo: Dragan Đurđević
EhoTon/ Photo: Dragan Đurđević

Šabački aternativni rok bend EhoTon objavio je album “Eho“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Afirmisani šabački muzičari su odlučili 2018. godine da spoje svoje kreativne energije i oforme novi alt/rock bend. Počeli su sa probama, ali su brzo shvatili da rade nešto dobro i da ih pesme koje su u početku stvarali ispunjavaju u svom umetničkom, duhovnom i muzičkom smislu iako svako od njih pojedinačno ima svoj istančan ukus za umetnost. Sva ta različitost je stvorila jedinstvenu celinu i bend je počeo da funkcioniše i stvara sopstveni muzički izraz.

U narednim godinama bend je učvrstio svoj muzički stav kroz mnogobrojne probe, žive nastupe i studijska snimanja.

Njihov višegodišnji zajednički rad rezultirao je albumom “Eho“. Sniman je u Studiju ROAD a za produkciju, miks, ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

– Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike – kaže gitarista benda Predrag Daničić i dodaje: – Mislim da album pruža dovoljnu muzičku i tekstualnu širinu da bude prihvaćen i od strane onih koji možda i nisu po difoltu u tom fazonu.

Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja, “odraz četiri različita senzibiliteta i osećanja, spojen, upakovan i aranžiran kroz alternativni sound“.

Bubnjar Milan Firca Arnautović kaže da su album “Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije, dok je tadašnji vokal Bojana Abazović izjavila da je to album bogat muzičkim idejama.

Od snimanja do objavljivanja izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu pa će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert.

EhoTon (nova postava)/ Photo: Promo
EhoTon (nova postava)/ Photo: Promo
Previous post

Pozivamo vas 1. novembra na premijeru onlajn koncerta Pete generacije Rok kampa za devojčice

Next post

VEŠTIČARENJE... TBK, Prljava Frekvencija, Short Reports i Grizete večeras u Pubu Lazino Tele

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *