Preterala… Madona pozirala gola kao mrtva Merilin Monro

0
166
Oglasi
Madona/Photo: Instagram printscreen
Madona/Photo: Instagram printscreen

Kraljica popa Madona ovaj put nikoga nije ostavila ravnodušnim, naime zbog svog intervjua odlučila je da napravi novu seriju fotografija. Na njima se vidi kako pevačica dočarava smrt Merilin Monro, ali i neke druge unikatne fotografije nastale za njenog života.

U novom intervjuu za naslovnu stranu “V magazina”, 63-godišnja pevačica pozirala je fotografu Stivenu Klajnu, a njene fotografije odražavale su poslednje momente čuvene Merilin Monro.

MADONA PRIZNALA NAJVEĆU GREŠKU U SVOM ŽIVOTU: REKLA SAM “NE”, A ONDA SAM ZBOG TE ODLUKE HTELA DA SE UBIJEM

Fotograf je rekao da je bio inspirisan serijom fotografija Berta Sterna “The Last Sitting”, za koju se veruje da je poslednje poziranje Merilin Monro, šest nedelja pre njene smrti 4. avgusta 1962. godine.

Međutim, čini se da je kraljica popa kreirala samrtnu postelju Merilin Monro, jer je viđena kako leži na dušeku sa noćnim ormarićem punim tableta.


View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Merilin Monro je pronađena mrtva u svom domu u Brentvudu u Kaliforniji 1962. godine, a saopšteno je da se predozirala sedativima prethodne noći.

NEK NEKO KAŽE OVOJ TETI DA SE OBUČE… “ITALIJANI TO RADE BOLJE”, NAPISALA JE MADONA I (OPET) POKAZALA GOLE GRUDI

Na Klajnovom snimanju, on je ponovo napravio kultnu fotografiju “Material Girl” bez košulje ali sa tangama dok je ležala licem nadole sa krstom na leđima.

Neki od najvažnijih trenutaka njenog intervjua uključivali su razgovor o kontroverznom albumu “Donda” Kanja Vesta za koji je rekla da je “jedina stvar” koja ju je inspirisala među novom muzikom, prenosi Daily Mail. 


View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Muzičarka je rekla da je bila zaintrigirana time što reper “radi ka neuspehu” u intervjuu sa Džeremijem O. Harisom.

Klajn je u uvodu napisao da on i Madona nisu bili “zainteresovani da ponovo kreiraju slike tačno”, ali su pokušali da “uhvate vezu između zvezde i kamere, misteriju i magiju ove kreativne saradnje”.

Uradila je omaž originalnoj seriji, koja sadrži nekoliko golih fotografija Merlin Monro i mnoštvo neuobičajeno nečuvenih slika.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime