Pozivamo vas 1. novembra na premijeru onlajn koncerta Pete generacije Rok kampa za devojčice

0
83
Rok kamp za devojčice/ Photo:Nevena Marković
Oglasi

Peti Rok kamp za devojčice ove godine je održan od 9. do 22. avgusta, prvi put u čak tri grada u Srbiji.

Devojčice su u Užicu, Nišu i Zrenjaninu imale priliku da kroz dnevne radionice uče osnove ili usavršavaju sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i da steknu osnove snimanja zvuka i muzičke produkcije.

Učesnice su tokom trajanja kampa zajedno sa svojim mentorkama za samo četiri dana, naučile osnove ili unapredile sviranje gitare, bas gitare, klavijatura, bubnja, kao i snimanje zvuka i koncertne produkcije.

Rok kamp za devojčice/ Photo: Promo (AleX)
Rok kamp za devojčice/ Photo: Promo (AleX)

Umesto završnog koncerta, ove godine, devojčice su sa produkcijskim timom snimile pesme koje su vežbale tokom kampa, a materijal koji je snimljen tom prilikom imate priliku da pogledate u onlajn koncertu čija je premijera zakazana za 1. novembar u 20:00 časova na Facebook eventu, Rok kamp za devojčice Facebook stranici i YouTube kanalu Femixa.

– Ova godina nas je naučila da možemo da se prilagodimo novim okolnostima uz malo dodatne akcije, kreativnosti i fleksibilnosti. Zahvalne smo svim našim učesnicama, mentorkama, saradnicima i saradnicama zato što su zajedno sa nama kroz kreativna rešenja i ideje doprineli da iza nas imamo uspešno realizovano peto izdanje Rok kampa za devojčice i da sledeće dočekamo samo još bolje, spremnije i hrabrije. Nadamo se da ćete kao i mi uživati u premijeri koncerta – izjavile su organizatorke, devojke iz kolektiva Femix i dodale:
– Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ponedeljak, zabaviti se, a možda malo i đuskati ????

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime