Home»Muzika»Nećemo se sresti neki drugi put, već 27. novembra u Amerikani… E-play svira sa prijateljima u Domu omladine

Nećemo se sresti neki drugi put, već 27. novembra u Amerikani… E-play svira sa prijateljima u Domu omladine

4
Shares
Pinterest Google+
E-Play/ Photo D. Mataruga (longplay.rs, promo)
E-Play/ Photo D. Mataruga (longplay.rs, promo)

Bend E-play po prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu beogradskog Doma omladine 27. novembra sa svojim dragim prijateljima i muzičarima.

– Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasviramo zajedno sa našim prijateljima koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje – izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

E-PLAY PRVI DOBITNIK NAGRADE ZA PESMU GODINE EMISIJE “BUNT”

Alternativni bend E-Play ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri album “Sloboda”.

Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine od RTS-ove emisije “Bunt” objavio “Srešćemo se neki drugi put” live verziju.  Svirali su na čak dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine i na bezbroj ostalih muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer festa, EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

E-PLAY OBJAVIO SVOJ PRVI LIVE SPOT U KARIJERI… “SREŠĆEMO SE NEKI DRUGI PUT” SADA IMA NOVO ZNAČENJE

Koncert “E-play sa gostima” zakazan za 27. novembar u 21 sat organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ. Ulaznice se mogu naći u prodaji od 1. novembra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 800 dinara.

Previous post

Rammstein in space... Novu pesmu nemačkih velikana prvi je čuo - "čovek na nebu"

Next post

Sjajna vest... Gogol Bordello na otvaranju Arsenal festa 

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *