Home»Muzika»Homeland»“U mraku”… Novi video singl Kristine Kike Jovanović

“U mraku”… Novi video singl Kristine Kike Jovanović

4
Shares
Pinterest Google+
Kristina Kika Jovanović/ Photo: Ana Miladinović (promo, Long Play)
Kristina Kika Jovanović/ Photo: Ana Miladinović (promo, Long Play)

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović objavila je video singl pod nazivom “U mraku” kojim najavljuje svoj predstojeći album “Na ivici mogućnosti” (Long Play).

Spot, koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

– Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva – kaže Kika.

Kika/ Photo: AleX
Kika/ Photo: AleX

Direktor fotografije je bila Ana Miladinović, kolor korekciju je uradio Vuk Papić, a za vizuelne efekte bio je zadužen Stevan Vejin. Produkciju zajednički potpisuju Kika i “Stanković & sinovi”.

Podsećamo, Kristina je u maju predstavila prvi najavni singl “Pokvarila” koji je izazvao iznenađenje kod fanova, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album “Posledica puberteta” (2019) koji je uradila sa bendom Kika.

KIKA SE “POKVARILA” U NOVOM SPOTU… 🙂 OVIM SINGLOM KRISTINA JOVANOVIĆ NAJAVLJUJE ALBUM “NA IVICI MOGUĆNOSTI”

Kika je muzičku karijeru počela kao prateći vokal benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina. “Na ivici mogućnosti” će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

Televizijska publika Kristinu pre svega poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima “Mač osvete” (2015), “Do kraja smrti” (2019), “Reži” (2019) i serijama “Istine i laži” (2018), “Dva brata protiv Hipokrata” (2018), “Prava žena” (2018), “Igra sudbine” (2020) i “Jedini izlaz” (2021).

Uspešno se oprobala i kao TV voditeljka u popularnoj muzičkoj emisiji RTS – “Tri boje zvuka”.

Previous post

Festival Slobodna zona... Filmski odgovori na svetske (i lokalne) probleme

Next post

I to je bilo to? Gotovo, pre nego što je i počelo - ABBA objavila definitivni kraj...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *