Home»TV»Ovaj čovek napravio je “Squid Game”, a sada kaže: Nisam se obogatio, ali sam zato izgubio zube

Ovaj čovek napravio je “Squid Game”, a sada kaže: Nisam se obogatio, ali sam zato izgubio zube

4
Shares
Pinterest Google+
Hang Dong Jok/Photo: instagram@hwangdonghyukdirector
Hang Dong Jok/Photo: [email protected]

Hang Dong Jok tvorac popularne serije “Squid game” kaže da ga ona, uprkos globalnom uspehu, nije obogatila.

On je rekao da u poređenju s osvojenih 36.000.000 dolara, koliko dobija pobednik distopijske igre u njegovoj seriji, ipak nije toliko bogat.

– Imam dovoljno. Imam dovoljno da stavim hranu na sto. I nije da mi Netflix plaća bonus. Netflix mi je platio prema izvornom ugovoru – rekao je u razgovoru i dodao da je tokom snimanja zbog silnog stresa izgubio šest zuba.

– Bilo je fizički i mentalno iscprljujuće, ali stalno sam dobijao nove ideje tokom snimanja, pa se i posao povećao – rekao je.

Hang je za vreme pisanja scenarija za seriju živeo s majkom i bakom i imao je finansijske poteškoće. U jednom trenutku je čak morao da prestane sa pisanjem scenarija za seriju kako bi prodao svoj laptop za 675 dolara u gotovini.

POTVRĐENO… SVET JE LUD: KRVAVE DEČIJE IGRICE IZ SERIJE “SQUID GAME” ORGANIZOVAĆE SE I U STVARNOM ŽIVOTU

Hang je rekao da se serija temelji na problemima u svetu, uključujući ekonomsku krizu u Južnoj Koreji koja je uticala i na njega. Iako je uspeh serije neupitan, zapanjujuća je činjenica da su studiji čak 10 godina odbijali priču, koja je izvorno napisana kao film, jer je koncept ‘previše nerealističan’. 

Trenutno se vode razgovori o snimanju druge sezone, ali tvorac serije nije oduševljen tom idejom. Ranije je rekao da je zbog stresa snimanja prve sezone izgubio šest zuba.

– Nemam dobro razrađene planove za “Squid Game 2″. Prilično je zamorno razmišljati o tome. Kada bih to radio, sigurno ne bih to radio sam. Razmislio bih o korišćenju sobe za pisce i želeo bih više iskusnih reditelja – rekao je Hang.

Previous post

Jazz Flame od sinoć gori u Domu omladine... Počeo 37. Beogradski džez festival

Next post

Til Lindeman iz Rammsteina kreće na solo turneju pod "divnim" nazivom "Ich Hasse Kinder"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *