Home»Muzika»Keti Peri u sklopu humanitarne kampanje predstavila svoju viziju legendarne pesme “All You Need is Love”

Keti Peri u sklopu humanitarne kampanje predstavila svoju viziju legendarne pesme “All You Need is Love”

4
Shares
Pinterest Google+
Keti Peri/Photo: printscreen
Keti Peri/Photo: printscreen

Keti Peri predvodnica je ovogodišnje Gapove praznične kampanje “ALL TOGETHER NOW” pokrenute s ciljem da se osvesti i proslavi snaga zajedništva. Projekat započinje predstavljanjem jedne od omiljenih himni The Beatlesa, “All You Need is Love” u izvedbi Keti Peri.

Singl je humanitarnog karaktera pa će deo prikupljenih sredstava biti usmeren podršci deci koja odrastaju u uslovima siromaštva. Službeni cover Keti Peri dostupan je na muzičkim platformama, a svako slušanje putem Spotifya povećava fond donacija..

“How I Met Your Mother”… Istinita priča o cameo ulozi Keti Peri u kultnoj seriji

Pesma koja je definisala jednu eru, “All You Need is Love” sada je, u verziji Keti Peri zasjala u novom ruhu, ističući pri tome i samu muzičarku kao jednu od predvodnica novih promena u savremenoj kulturi: svojom muzikom, društvenom odgovornošću, filantropijom i konstantnim pozitivnim porukama kojima inspiriše i osnažuje svoje fanove, Peri pruža pravi primer o važnosti toga da svi ljudi budu deo nečega većeg od njih samih.

Za svaki Spotify stream najnovijeg singla Keti Peri – njene vizije pesme “All You Need Is Love” – Gap će donirati 1 američki dolar (do ukupno 100 000 dolara) neprofitnoj organizaciji koja decu koja žive u siromaštvu zbrinjava neophodnim potrepštinama. Udruženje Baby2Baby Keti Peri podržava već duže vreme, a ovim povodom ističe:

Keti Peri je (konačno) odrasla: Baš me briga za slavu, više ne moram da se dokazujem

– Uvek sam uzbuđena kad sarađujem s brendovima koji čine korak više kako bi ovaj svet učinili boljim i srećnijim mestom. Izvesti i snimiti svoju viziju jedne od najpoznatijih i najemotivnijih pesmama našeg vremena i to s tako važnom i snažnom porukom, bilo je kao ispunjenje sna. Uz to što podstičemo ljude da tokom praznika šire radost paralelno prikupljamo novac za Baby2Baby, dobrotvorno udruženje poslebno blisko mom srcu. Može li bolje? Deca su naša budućnost. Treba da ih podržimo i pomognemo im pri pronalaženju sopstvenih vrednosti, ljubavi i samopoštovanja.

Podsetite se i izvorne verzije ove legendarne pesme:

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Neki novi jazz... Italijanski trio Hobby Horse 28. oktobra u Kragujevcu

Next post

Ida Prester i pocket palma predstavili video singl "Sutra"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *