Otkazan nastup Džona Lajdona u Glasgovu… ali ne zbog covida, več zbog njegovog bahatog tour menadžera

0
86
Oglasi
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock

Nekadašnji frontmen Sex Pistolsa Džon Lajdon trebalo je da nastupi u Glazgovu 25. oktobra, ali su vlasnici kluba The Pavilion Theatre otkazali njegovo gostovanje zbog agresivnog ponašanja njegovog tour menadžera.

Reč je o nastupu u sklopu aktuelne turneje “I Could Be Wrong, I Could Be Right” na kojoj Lajdon govori o tome kako on vidi život, svoju karijeru i odgovara na pitanja iz publike. Taj nastup trebalo je da bude održan prošle godine ali je odložen zbog korona virusa. Ali, nastup najavljen za 25. oktobar otkazan je zbog agresije i zastrašivanja od strane njegovog tour menadžera.

Meko srce tvrdog pankera… Lajdon prvo potkačio britansku kraljicu, pa objasnio zašto je ostao uz ženu koja ima Alchajmera

U službenom saopštenju The Pavillion Theatrea stoji: “Nažalost, zbog agresije i zastrašivanja raznih članova našeg osoblja od strane tour menadžera turneje Džona Lajdona, večerašnji nastup neće se održati. Dani ovakvog ponašanja su davno prošli. Imamo politiku nulte tolerancije zlostavljanja, i fizičkog i verbalnog, a takvo ponašanje traje poslednje dve sedmice. Žao nam je ako vas je ovo pogodilo, ali kao kompanija nećemo da prihvatimo ovakav odnos prema našem osoblju od bilo koga, uključujući obične građane i osoblje na turnejama. Naša blagajna će biti u kontaktu s vama direktno kako bismo organizirali povrat vašeg novca za kupljene ulaznice”.

Džon Lajdon očajan posle suđenja s kolegama iz Sex Pistolsa: Na.ebao sam, totalno su me finansijski uništili… Hvala,momci!

Lajdon i njegov tim još nisu komentarisali optužbe iako je na službenim Twitter profilu objavljena vest o otkazanom nastupu.

Prošlog meseca Lajdon je rekao da je “ozbiljno u finansijskim problemima i mogao bi da bankrotira” nakon ishoda sudskog postupka koji su protiv njega pokrenuli bivši članovi grupe Sex Pistols u avgustu ove godine. Lydona su tužili pošto je odbio da dozvoli da se muzika benda Sex Pistols koristi u biografskoj tv seriji ‘Pistols’ Denija Bojla. Tužile su ga njegove bivši kolege i članovi benda Sex Pistols gitarista Stiv Džons i i bubnjar Pol Kuk.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime