Home»TV»Preporuka»Ako ste fan serije “Stranger Things”… U prodaji retro kasetofon i kaseta s tajnom porukom koja “dešifruje” četvrtu sezonu

Ako ste fan serije “Stranger Things”… U prodaji retro kasetofon i kaseta s tajnom porukom koja “dešifruje” četvrtu sezonu

4
Shares
Pinterest Google+
Stranger Things, season 4, promo
Stranger Things, season 4, promo

Još se ne znaju detalji radnje četvrte sezone serije “Stranger Things” koja će se prikazivati sledeće godine. Ali, na tržištu se pojavio zanimljiv detalj. Američki lanac robnih kuća Walmart sledećeg meseca pušta u prodaju kasetofon s kasetom na kojoj će se nalaziti “ekskluzivna telefonska poruka koju je ostavila misteriozna osoba”.

AVIRITE U NOVU SEZONU SERIJE “STRANGER THINGS”… TU JE I NIKOLA ĐURIČKO

Svi se sada pitaju kakva je veza poruke sa četvrtom sezonom serije. Uz to se u paketu dobija i osam nalepnica vezanih za seriju “Stranger Things”, pa tako na jednoj nalepnici piše “The Hellfire Club” što je naziv prve epizode četvrte sezone serije. Sve je to rezultat ugovora između Walmarta i streaming platforme Netflix po kojoj će ova robna kuća prodavati robu vezanu za neke od najpopularnijih Netflixovih serija.

Stranger Things Walmart
Stranger Things Walmart

Da podsetimo, treća sezona serije “Stranger Things” završila se velikim obračunom u robnoj kući Starcourt i nestankom Hopera (Dejvid Harbur) koji je završio u Rusiji. Prema onome što se zna, on se u četvrtoj sezoni vraća iz Rusije, a kako je najavio Harbur, nova sezona serije bi će najatraktivnija do sada. Koliko se može videti iz poslendnjeg foršpana, u njemu je u fokus stavljena porodična kuća iz pedesetih godina prošlog veka u kojoj će se uskoro naći glavni junaci ove popularne serije.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Misterija pesme "Start Me Up"... Ovo je prvi demo snimak kultnog hita Stonesa koji je nastajao - pune tri godine

Next post

"100 days“ je dobar razlog za "Bijes"... Urban instinkt predstavili novi video singl. Čekamo album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *