Snimanja filmova uopšte nisu dosadna… Evo kako je Hale Beri “spustila” na zemlju slavnog reditelja s lošim navikama

0
71
Hale Beri/Photo: promo
Hale Beri/Photo: promo

Reditelj Brajan Singer nije snimio ni jedan film otkako je 2018. godine dobio otkaz na snimanju filma “Bohemian Rhapsody”.  Tada je počelo da se piše o njegovom neodgovornom ponašanju na snimanjima filmova kada bi nestao na nekoliko dana pa se opet vratio, a u isto vreme pojavile su se optužbe protiv njega za seksualno napastovanje nekoliko mladića.

PREKINUTO SNIMANJE FILMA “BOHEMIAN RHAPSODY”… SINGER NAPUSTIO PROJEKAT ZBOG SVAĐE SA GLAVNIM GLUMCEM, TRAŽI SE NOVI REŽISER

Ovih dana oobjavljena je knjga glumca Alana Kaminga “Baggage: Tales from a Fully Packed Life” u kojoj on razotkriva detalje sa snimanja filma “X-Men 2” iz 2003. godine. Osim što je Singer režirao film a Kaming imao sporednu ulogu, jednu od glavnih uloga dobila je Hale Beri.

U svojoj knjizi Kaming piše kako je toekom snimanja filma “X-Men 2” Singer neprestao uzimao tablete protiv bolova kao i da je glumačka ekipa bila zabrinuta za njegovo ponašanje, česte promene raspoloženja, izlive besa i nestajanja sa snimanja filma na nekoliko sati. U jednom su se trenutku on, Hale Beri i ostali glumci – Hju Džekmen, Patrik Stjuart, Dežejms Mardsen i Famke Jansen – povukli kako bi razgovarali o Singerovom ponašanju. Pritom je Beri govorila o ljudima koje poznaje a koji imaju slične probleme. Na to im je Singer došao i rekao “Vi ste puni j…..h govana” dodajući “Treba da budete srećni što radite sa mnom”.

DA LI JE OVA IDEJA BAŠ TOLIKO BLESAVA? МОŽETE LI DA ZAMISLITE KRISTEN STJUART U ULOZI DŽOKERA…

Na to mu je Hale Beri odgovorila: “Dovoljno smo čuli. Možeš da me poljubiš u moje crno dupe”.  Glumcima je, međutim, produkcija poručila da moraju da pređu preko svega i nastave snimanje.

Hale Beri je i ramije govorila kako je sa Singerom bila u lošim odnosima tokom snimanja filma.

– Ušla sam u nekoliko sukoba s njim, bila sam toliko frustrirana da mi je izletelo nekoliko psovki. Istovremeno, saosjećam s ljudima koji se bore s nekim stvarima, a Brajan se borio.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime