Home»Film»Alek Boldvin na snimanju ubio direktorku fotografije i ranio režisera

Alek Boldvin na snimanju ubio direktorku fotografije i ranio režisera

3
Shares
Pinterest Google+
Alek Boldvin/Photo: movie promo
Alek Boldvin/Photo: movie promo

Holivudski glumac Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Smrtonosnin incident se dogodio u crkvi, na snimanju nezavisnog igranog filma “Rust”, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a prenosi agencija Reuters.

 

“Šerifova kancelarija potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma ‘Rust’. Halina Hačins, (42), direktorka fotografije, i Džoel Souza, (48), reditelj, upucani su kada je Alek Boldvin, (68), producent i glumac, ispalio hitac iz vatrenog oružja”, navodi se u saopštenju policije.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Još nije poznato koliko su ozbiljne povrede Souze.

U izveštaju američke medijske kuće Variety se navodi da se pucnjava dogodila na ranču Bonansa Krik, jednoj proizvodnoj lokaciji južno od grada Santa Fe.

Još nije podignuta optužnica povodom ovog incidenta, saopštila je policija i dodala da istražuje pucnjavu.

Alek je najstariji brat od četvorice Boldvinovih koji se bave glumom već decenijama. Igrao je u filmovima “Lov na Crveni oktobar”, “Avijatičar”, “Glengeri Glen Ros”, “Dvostruka igra” i drugim. Poznat je i po seriji “30 rock”, kao i komičnoj emisiji “Saturday night live” u kojoj često imitira Donalda Trampa.

Bio je oženjen Kim Bejsinger s kojom ima dvoje dece, a trenutno je u braku sa Hilarijom Boldvin koja mu je rodila još petoro mališana.

HL/Izvor: agencije

Previous post

Beogradski sindikat u SPENS-u na Dan oslobođenja Novog Sada

Next post

Imala je samo 42... Ko je Halina Hačins, direktorka fotografije koju je ubio Alek Boldvin

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *