Home»Muzika»Novo lice legendarne priče… Muzičko-scenski spektakl “Tri musketara” 14. novembra u Kombank dvorani

Novo lice legendarne priče… Muzičko-scenski spektakl “Tri musketara” 14. novembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Tri musketara/ Photo: Jovana Semiz (promo, Kombank dvorana)
Tri musketara/ Photo: Jovana Semiz (promo, Kombank dvorana)

Nova verzija “Tri musketara” kao glumačkog i muzičkog spektakla, autora Aleksandre Glovacki, u režiji Darijana Mihajlovića, a u izvođenju glumačke trupe “Pozorišta mladih” (Novi Sad), biće odigrana prvi put na sceni Kombank dvorane 14. novembra u 20:00 časova.

Tri musketara/ Photo: Jovana Semiz (promo, Kombank dvorana)
Tri musketara/ Photo: Jovana Semiz (promo, Kombank dvorana)

Ovo će biti druga predstava koju će glumačka ekipa ovog pozorišta izvesti na sceni Dvorane, nakon što su se prvi put u tome okušali februara 2020. godine u izvođenju mjuzikla “Kosa”, nastalom po kultnom filmu Miloša Formana.

U predstavi “Tri musketara” će se pojaviti neki od mladih glumaca koji su se već dokazali na sceni Kombank vorane kao što je Aleksa Ilić (u ulozi Atosa kraljevog muskeratara), ali i Danilo Milovanović  (Portos, kraljev musketar), Aramis (kraljev musketar) koga tumači Slobodan Ninković, Darko Radojević kao Dartanjan, Kristina Savkov kao Konstanca, Slavica Vučetić kao Milejdi De Vinter, Saša Latinović kao Kardinal Rišelje…

Ulaznice za predstavu “Tri musketara” možete da kupite na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

Pa pustite, bre, ovog kauboja da mirno odjaše u zalazak sunca... Tviteraši maltretiraju Klinta Istvuda zbog glupe šale iz 1973. (?!)

Next post

Novi datum i nova lokacija... Novosadski koncert Električnog orgazma pomeren za 18. novembar u Domu kulture

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *