Home»Muzika»Kad legenda obradi legendu… Ovako zvuči “Not Dark Yet” Boba Dilana u verziji Toma Džonsa

Kad legenda obradi legendu… Ovako zvuči “Not Dark Yet” Boba Dilana u verziji Toma Džonsa

5
Shares
Pinterest Google+
Tom Džons/Photo: youtube.com printscreen
Tom Džons/Photo: youtube.com printscreen

Legendarni muzičar Tom Džons predstavio je novi singl pod nazivom “Not Dark Yet“. U pitanju je njegova verzija numere koju u originalu izvodi Bob Dilan i na ovaj način je još jednom pokazao svoje poštovanje prema njemu.

Pesma je ujedno i najava specijalne edicije njegovog veoma uspešnog albuma “Surrounded By Time“ pod nazivom “Surrounded By Time (The Hourglass Edition)“.

Originalno izdanje, koje je objavljeno početkom ove godine, dobilo je velike pohvale kritičara i zauzelo je prva mesta na globalnim top listama, što je izdvojilo ovog neverovatnog muzičara kao najstarijeg muškog solo izvođača koji je novim izdanjem ostvario ovakav uspeh.

Ser Tom Džons priznao: Koristim vijagru, ponekad je dobro imati i malu pomoć…

Nova, ekspandirana verzija albuma će biti dostupna samo u fizičkom formatu i sadržaće dva CD-a. Na prvom će se nalaziti numere sa originalnog izdanja, a na drugom dve nove numere – “Not Dark Yet“ i “One Hell Of A Life“.

Pored toga, snimljene su i četiri numere koje je Tom izveo uživo ovog leta, kao i intervju, koji je vodio novinar Peter Paphides, u kom su razgovarali o nastanku albuma i stvaranju u vremenu pandemije. Objavljivanje albuma “Surrounded By Time (The Hourglass Edition)“ planirano je za 3. decembar.

Previous post

Rockam Dorćol... Sharks, Snakes & Planes, Remedy i Consecration 30. oktobra u Dorćol Platzu

Next post

Rambo pred koncert u Beogradu: Ljudima je lakše da misle da ih neko laže, nego da poveruju da su stvarno u opasnosti... Univerzalna nekompetencija je najveći problem ljudskog roda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *