Home»Muzika»Povratak u podzemlje Cetinjske ulice… Goblini 29. oktobra u SubBeernom Centru

Povratak u podzemlje Cetinjske ulice… Goblini 29. oktobra u SubBeernom Centru

4
Shares
Pinterest Google+
Goblini/ Photo: AleX
Goblini/ Photo: AleX

Goblini su u proleće 2018. protresli bunkere pivare Bajloni sa dva rasprodata koncerta posle kojih su publici čvrsto obećali da će se u SubBeerni centar vratiti prvom prilikom.

Obećanje planiraju da ispune tri godine kasnije. U petak, 29. oktobra, jedan od koncertno najaktivnijih bendova ponovo silazi u podzemlje Cetinjske ulice.

Klupski nastupi Goblina nisu toliko česti, a nose posebnu energiju pre svega zbog prisnosti koju bend ostvaruje sa publikom, a koja nije moguća na velikim letnjim scenama i u festivalskim uslovima.

Na beogradskom koncertu u SubBeernom centru gosti Goblinima biće pančevačka grupa Iskaz.

Iskaz (Wind Rock Fest 2021)/ Photo: AleX
Iskaz (Wind Rock Fest 2021)/ Photo: AleX

Pančevački bend Iskaz, iza sebe ima 15 godina staža, a svoje stavove plasira pre svega putem svojih studijskih albuma: “Natio” (2006), “Teorija Haosa” (2008), “Eros” (2011) i “Tanatos” (2014), koji tematski čine celinu.

Njihova muzika je energična, pozitivna, s puno emocija. To je fuzija najpre hiphopa, hard roka, metala, regea i sličnih muzičkih pravaca. Tekstovi su socijalno i psihološki angažovani: kroz njih se provlače bunt, poziv na buđenje i stavovi čoveka kao pojedinca.

Njihovi singlovi su se u više navrata nalazili na prvom mestu značajnih top lista u zemlji i regionu. Iskaz najbolje širi svoju priču kroz koncerte i direktan kontakt s publikom. Upravo ta komunikacija i energija koju poseduju čine ovaj bend karakterističnim.

Broj ulaznica je ograničen, a možete da ih nabavite po ceni od 1.200 dinara (pretprodaja) ili 1.500 dinara (na veče koncerta, na vratima kluba).

Ulaznice su u pretprodaji možete da kupite u Anti Shopu/ Elektropioniru (Cetinjska 15), kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Previous post

Bastille predstavili video singl "No Bad Days“ i najavili novi album

Next post

Keri King: Post-Slayer projekat biće j****o dobar... još ako uđe i Anselmo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *