Home»Muzika»Koncerti Vedrana Pehara ovog vikenda u Pančevu i Kikindi

Koncerti Vedrana Pehara ovog vikenda u Pančevu i Kikindi

4
Shares
Pinterest Google+
Vedran Pehar/ Photo: Sanjin Kašćelan
Vedran Pehar/ Photo: Sanjin Kašćelan

Posle uspešnih samostalnih koncerata u Novom Sadu i Sarajevu, Vedran Pehar (Shamso 69), održaće koncerte u petak, 22. oktobra u Pančevu i u subotu, 23. oktobra u Kikindi.

Koncert u Pančevu će se održati u dvorani Apolo, a ulaznice po ceni od 1000 dinara možete da kupite u Domu omladine Pančevo (Svetog Save 10) i beogradskom Anti Shopu (Cetinjska 15).

U subotu, 23. oktobra Vedran će da nastupi u Kikindi u Pabu “J“. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700 dinara možete da kupite na šanku paba. Na veče koncerta, na ulazu u pab, ulaznica će da košta 1.000 dinara.

Brkovi, Vedran Pehar (Priča 2021)/ Photo: AleX
Brkovi, Vedran Pehar (Priča 2021)/ Photo: AleX

Publika će na oba koncerta biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire.

Sa prethodna tri samostalna nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će u petak i subotu publika u Pančevu i Kikindi moći da se upozna sa njegovim raznovrsnim repertoarom, prošaranim razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Vedran Pehar (Shamso 69) rođen je u Mostaru, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine. Samouk. U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima, a 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi.

Od tada je napisao više od 80 pesama, snimio 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač sarađivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima više od 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije korona virusa odlučio je da paralelno sa bendom pokrene i solo karijeru.

Previous post

Tarantino otkrio da bi stvarno mogao da snimi "Kill Bill 3", ali pre toga ima jednu sasvim ludu ideju...

Next post

Opet frka oko Supermena... Zašto se sad bune Indijci?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *