Završen konkurs za Mobil Music Fest #3 – Uskoro kreće glasanje za finaliste!

0
118
Oglasi
MMF#3 promo
MMF#3 promo

Konkurs za Mobil Music Fest #3 završen je u petak, 15. oktobra u ponoć.

A tek sada slede prave stvari.

Bendovi su ove godine bili vredniji nego prošle, pa smo dobili veći broj prijava, a žiri će uskoro odrediti koji su bendovi ispunili sve uslove konkursa, i čiji će spotovi biti podignuti na naš YouTube kanal i društvene mreže. Da podsetimo, zadatak je bio snimiti spot za autorsku pesmu, mobilnim telefonom u jednom kadru, a ove godine smo, kao podršku live muzičkoj industriji, dozvolili da to budu i snimci zabeleženi na koncertima.

Da podsetimo, MMF je takmičenje u kojem mogu da učestvuju svi mladi bendovi i muzičari koji do sada nemaju objavljen muzički materijal, ali i bendovi i izvođači koji imaju objavljen najviše jedan studijski album, ne računajući EP.

OBJAVLJEN KOMPILACIJSKI ALBUM S PRVOG HEADLINEROVOG FESTIVALA… 5 BENDOVA, 10 PESAMA – OVO JE BUDUĆNOST SRPSKOG ROKENROLA

Tokom narednih dana predstavićemo ovogodišnji sastav žirija, a potom objaviti snimke za koje će publika moći da glasa na našim društvenim mrežama.

Kao i u prošlim izdanjima, publika će u finale poslati dva takmičarska benda, dok će žiri odabrati još tri benda. Ovog puta, međutim, biće ukupno šest finalista. Direktno u finale plasirao se bend Jurka kao nagradu od strane Headlinera posle učešća na vršačkom Wind Rock Festu. I oni su ipak morali da ispune zadatak i snime spot u jednom kadru mobilnim telefonom, tako da će i njihov spot biti među onima koje ćemo predstaviti na našim platformama, ali za njih neće biti potrebno glasati sve do finala. Dakle, u finalu 5+1 – i ne sumnjamo da će konkurencija biti stvarno žestoka.

Kako trenutno stvari stoje, finale će biti održano kao koncert uživo u beogradskom klubu Wurst, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih antikovid mera, ali o svemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Takmičenje sprovodimo uz podršku izdavačke kuće PGP RTS, Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije, Sokoja, organizacije Prava interpretatora i OFPS-a.

Pratite Headliner.rs jer uskoro objavljujemo i listu takmičarskih bendova!

Ppodsetite se kako je bilo u finalu naša prva dva festivala:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime