Home»Muzika»Video singlom “Jednog dana” banjalučki Sopot najavljuje novi album

Video singlom “Jednog dana” banjalučki Sopot najavljuje novi album

4
Shares
Pinterest Google+
Sopot (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Sopot (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Banjalučki bend Sopot objavio je novi singl pod nazivom “Jednog dana” kojim ujedno najavljuje predstojeće, četvrto studijsko izdanje.

Prvi singl sa budućeg izdanja dobio je i spot koji je uradila Tajana Dedić Starović i u kojem je glavna uloga pripala glumici Nikolini Friganović. Pesma je snimana u Beogradu u studiju Siena Voje Aralice, a morale su da prođu skoro dve godine i da se “poklope sve kockice”, kako bi ugledala svetlo dana.

Sopot (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Sopot (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

– Još prije pandemije, 2-3 godine zaredom bili su redovno ispred konzulata ogromni redovi ljudi koji apliciraju da trajno odu odavde. Šetajući kroz grad, stalno sam nailazio na te kolone kako čekaju, što mi nikako nije prijalo – taj odlazak ljudi. To me je “bacalo“ u depresiju, tako da se to kuvalo u meni i na kraju sam shvatio da je, kao i uvijek, da ne ostane u meni i da me ne truje, najbolje izbaciti sve kroz pjesmu – rekao je o inspiraciji frontmen benda Petar Topalović koji je autor muzike i teksta, dok aranžman potpisuju i ostali članovi Sopota zajedno sa Vojom Aralicom.

Sopot je svoj muzički put počeo sa elektronikom, ali trenutno podržavaju trend vraćanju organskom zvuku, što se oseti i u novoj pesmi.

U nastavku poslušajte novi singl benda Sopot…

Izvor: trecisvijet.com

Previous post

Dejvid Koverejl konačno objasnio zašto je pozvao Dina Jelusića u Whitesnake

Next post

Izložba "Guljelmo Boter – Beograd vrhom pera“ od 20. oktobra u Italijanskom institutu za kulturu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *