Home»TV»Potvrđeno… svet je lud: Krvave dečije igrice iz serije “Squid Game” organizovaće se i u stvarnom životu

Potvrđeno… svet je lud: Krvave dečije igrice iz serije “Squid Game” organizovaće se i u stvarnom životu

4
Shares
Pinterest Google+
Squid Game, promo
Squid Game, promo

Južnokorejski hotel trebalo bi tokom ovog meseca da postane domaćin stvarne verzije takmičenja koje će obuhvatiti niz kravih dečijih igara iz megapopularne Netflixove serije “Squid Game”.

Prema izveštaju The Korea Timesa, hotel St. John’s u Gangneungu u provinciji Gangvon 24. oktobra biće domaćin stvarne verzije serije “Squid Game”. Događaj nije ograničen samo na goste hotela, već su svi dobrodošli.

Ranije tokom meseca je najavljeno da će Korejski kulturni centar u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Abu Dabiju takođe organizovati takmičenje na osnovu serije.

PANIKA NA TERENU… INTERNET SAOBRAĆAJ NA IVICI PUCANJA, PROVAJDERI OPTUŽUJU STREAMING SERVISE I TUŽE NETFLIX

Cena registracije za učestvovanje je 10.000 vona, što oko 9 američkih dolara. Međutim, događaj je već popunjen, samo dva dana posle objave.

Prema službenoj web stranici hotela, pobednik će dobiti 5 miliona vona (približno 4.178 dolara), što je značajno manje od novčane nagrade u seriji.

Prema zvaničnom saopštenju organizatora, u sklopu igre biće predstavljene četiri od ukupno šest igara iz Netflixove serije.

Oni koji se takmiče dobiće misterioznu vizitkartu s telefonskim brojem, kao što je slučaj i u samoj seriji. Zatim će otići u borovu šumu u blizini hotela i takmičiće se u četiri igre: “cvet Mugungwha je procvetao” (Red light, Green ligt), povlačenje konopca, “ttakji chigi” (prevrtanje papirnih pločica) i izazov pravljenja “dalgona” kolačića.

Iako nema ubijanja, oni koji ne poštuju pravila biće eliminisani. Takmičari neće znati ko je domaćin do kraja igre.

Previous post

A sad malo on... Fineas, brat Bili Ajliš, objavio debi album

Next post

Pevač Mötley Crüe Vins Nil pao sa bine i slomio rebra - još se ne zna koliko je teško povređen. Pogledajte snimak ozbiljnog pada...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *