A sad malo on… Fineas, brat Bili Ajliš, objavio debi album

0
138
Oglasi
Fineas Ajliš/Photo: promo
Fineas Ajliš/Photo: promo

Poznati muzičar, tekstopisac, producent, najbliži saradnik i brat Bili Ajliš, , Fineas, predstavio je svoje dugoočekivano debitantsko studijsko izdanje pod nazivom “Optimist”.

Na albumu se nalazi 13 pesama koje je napisao i producirao sam, a među kojima su i već objavljene numere „The 90s“, „A Concert Six Months From Now“ i „What They’ll Say About Us“. Uz ovo izdanje objavljen je i muzički spot za numeru “Love Is Pain”“ koji je režirao Sem Bennet.

Ovu pesmu izdvaja sanjivi zvuk sintisajzera i emotivna lirička egzekucija.

– Numera govori o tome koliko je ljubav bolna. Želeo sam da napišem pesmu koja govori o vezi između dve odrasle osobe. Što više voliš nekoga, više šanse ta osoba ima da ti slomi srce – kaže Fineas o ovoj pesmi.

BILI AJLIŠ OTKRILA DA BOLUJE OD TURETOVOG SINDROMA… STIGAO TOLIKO ČEKANI DOKUMENTARAC “BILLIE EILISH: THE WORLD’S A LITTLE BLURRY”

Za vreme karantina 2020. godine, Fineas se vratio kući u Los Anđeles, što mu je dalo dovoljno vremena da radi na novoj muzici.

– Kao producent i izvođač, nikada ne daš sebi dovoljno vremena za kreiranje sopstvene muzike. Nažalost, niko mi neće narediti kako da isproduciram sopstveni album – kaže autor o radu na izdanju.

Ovaj umetnik stvara muziku iz ljubavi. To je vrsta ljubavi koja se prezentuje kroz neumorne studijske sesije na kojima on svira svaki instrument, peva, radi produkciju i snima sve vreme.

– To je dečija vrsta ljubavi. To je vrsta ljubavi koju će publika osetiti slušajući upravo ovaj album – kaže on. – Nadam se da će neka mlada osoba negde u svetu pustiti ovaj album i pomisliti Baš ovako se osećam sada. To ja radim sa svojom omiljenom muzikom. Lično, što više naučim, manje znam. Osećam se veoma srećno sada i optimistično gledam na budućnost!

HL/Izvor: muzzik.tv

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime