Vreme je za magiju… Niška Bohemija objavila video singl “Levo oko”

0
64
Oglasi

 

Bohemija/ Photo: Dina Isam
Bohemija/ Photo: Dina Isam

Niški sastav Bohemija predstavio je novi video singl pod nazivom “Levo oko” kojim ujedno najavljuje treći studijski album “Putujemo”.

Novo izdanje će biti objavljeno do kraja jeseni ove godine za Pop Depresiju i Kišobran.

Singl “Levo oko” sniman je u studijima Krokodil u Pančevu i Šamarčina u Vrbasu, a toplina oba prostora i talenat snimatelja Petra Stevanovića i Roberta Telčera osećaju se u svakom tonu pesme.

Janko Džambas autor je muzike i teksta, a producent Milan Bjelica uz pomoć Janka i Petra Stevanovića pesmu je pretvorio u “Kurtis Mejfild džemuje sa Balanesku kvartetom na novoj pesmi Džona Lenona”.

– Kuriozitet je da je demo verzija ove pesme trajala duplo duže od finalne (da, Bjelica ne voli soliranje) – kažu iz benda i dodaju:
– Što se spota tiče, sve je tu jasno. Valjda. Janko je dostavljač iz svemira, znate za Borbu prestola u tom biznisu i slogan “Ovo je sada ono?” i traži svoju dragu. Radni naslov spota nam je bio “Janko je pao s Marsa”. U akciju je krenuo, logično, sa Stare planine, usput se divio prirodi, prošao kroz ceo Niš, popio pivce ili dva, malo se muvao, smetao rekreativcima i na kraju našao curu u mračnoj komori. Da, tu je bila i kuca. Srećni kraj! Uželeli smo se svi toga, zar ne?

Photo: Promo
Photo: Promo

Sastav Bohemija do sada je objavio dva studijska albuma: “Sve naopako” (2017) i “Nasmeši se i reši se?” (2019) za koje je dobio odlične kritike širom regiona.

Njihovi (retki) koncerti su priča za sebe: “tona” pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od psihodelije s obe strane okeana i neverovatan osećaj za melodiju i savršenu pesmu. I šest posebnih ljudi na bini. Treći studijski album “Putujemo” biće najbolji album u karijeri Bohemije – raskošan, topao i veselo- tužan.

– Verujte nam na reč još nekoliko nedelja, uskoro ćete se uveriti i sami – poručuju iz benda Bohemija.

Singl “Levo oko” dostupan je na bandcampu i svim digitalnim platformama, a spot u režiji Vladimira Đorđevića pogledajte u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime