Okrenula svet naglavačke – Adel konačno objavila novu pesmu i sad čeka poziv od Ginisa…

0
153
Oglasi
Adele, Easy On Me/screenskot
Adele, Easy On Me/screenskot

Adel je objavila prvu pesmu s novog albuma – “Easy On Me”, koja posle samo 17 sati od objave ima više od 24 miliona pregleda na YouTubeu.

U baladi uz pratnju klavira Adele peva o povezanosti propalog braka i poteškoća u njenom detinjstvu. To je njena prva pesma u poslednjih šest godina.

Reakcije obožavalaca su uglavnom pozitivne, a ljudima se posebno dopao momenat kada se u crno-belom spotu pojavila boja: “Kako moćno” – pišu u komentarima.

ADEL ISPRED SVIH… OBJAVLJENA LISTA UMETNIKA S NAJVEĆOM PRODAJOM U OVOM VEKU U VELIKOJ BRITANIJI

Jedna ženska osoba se našalila i napisala: “Nakon ovoga bih se i ja razvela”. Između ostalog, pisali su i kako je uvek znala da savršeno pretoči emocije u pesmu, i da je “sigurno Gremi ponovo čeka”.

– Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime pre gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i doslednost kako bih se osećala sigurnom, baš kao i uvek. Pa ipak, svesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutarašnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Skinula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove.

Otkrila sam neke zaista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla da započnem, ali sam i osećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon da objavim ovaj album.

To je bilo moje pitanje života ili smrti tokom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta sopstvenom tugom. Moje srce je trebalo da se oporavi. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gde je srce – rekla je Adel o albumu “30”, koji izlazi 19. novembra.

Pogledajte spot za “Easy On Me”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime