Home»TV»Snima se...»Ovo se nikad ranije nije desilo… Engleska Premier League postala zvanični partner hit serije “Ted Lasso”

Ovo se nikad ranije nije desilo… Engleska Premier League postala zvanični partner hit serije “Ted Lasso”

4
Shares
Pinterest Google+
Ted Passo/Photo: promo
Ted Passo/Photo: promo

Humoristička serija “Ted Lasso”, priča o treneru američkog fudbala koji sasvim slučajno postane trener engleskog fudbalskog prvoligaša, toliko je oduševila publiku i kritiku da je nedavno osvojila nekoliko televizijskih Emmy u najvažnijim kategorijama, uključujući i onu za najbolju humorističku seriju. Kolika je njena popularnost posle prikazane dve sezone govori i podatak da je engleska Premier League odlučila postati partner, odnosno sponzor, serije.

Teorije zavere i dokoni svet… Zvezda serije “Ted Lasso” mora da dokazuje da nije kompjuterski stvoren lik

Kako je objavio portal The Athletic, producenti serije „Ted Lasso“ potpisali su ugovor po kojem će u seriji moći da koristi razna obeležja Premier League, od arhivskih fotografija do logotipa svojih engleskih prvoligaških timova, čak će moći da koriste i pehar koji dobija prvak engleske fudbalske lige. Procenjuje se da je taj ugovor vredan 680.000 dolara i da će se njegovi benefiti videti tokom treće sezone serije “Ted Lasso”.

Seriju “Ted Lasso” glumački predvode osvajači nagrade Emmy Džejson Sudeikis, Hana Vadingam i Bret Goldstin zajedno sa Brendom Hantom, Filom Dansterom, Juno Templ i Džeremijem Sviftom. Serija o izmišljenom engleskom prvoligašu koji u prvoj sezoni ispada iz prve lige a u drugoj se bori da se vrati u najelitniji rang takmičenja prikazuje se na streaming platformi AppleTV+.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Oprostite, oprostite, oprostite... ali Šiza ima novi singl koji se baš tako zove

Next post

Održana promocija debi albuma "Periferija ljudskosti“ grupe BES

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *