Headliner i Mascom poklanjaju… 15. novembra u Srbiju stiže kultni album benda Type O Negative – možda baš u tvoju kolekciju

0
124
Oglasi
Type O Negative/Photo:Bela Barsodi, promo
Type O Negative/Photo:Bela Barsodi, promo

Kultni album bruklinskog benda Type O Negative “October Rust (25thth Anniversary edition)”, na specijalnom zeleno-crnom vinilu, u prodaji će se u Srbiji naći od 15. novembra.

A možda baš ti možeš da budeš ponosni vlasnik prvog primerka koji stigne u Srbiju.

I to relativno lako. Potrebno je samo da nam u komentaru ovog teksta na našoj Facebook stranici pošalješ fotografiju koja “dokazuje” da si fan ovog benda. To može da bude fotka s nekim od njihovih albuma, CD-ova, majica, poster ili bilo koji znak da je Type O negative jedan od tvojih omiljenih bendova.

Headliner i Mascom će potom žrebom odlučiti ko će 15. novembra svoju kolekciju ploča dopuniti ovom sjajnim izdanjem. “Igrica” traje do 1. novembra.

Type O Negative, October Rust
Type O Negative, October Rust

Legendarni američki ghotic & doom metal sastav Type O Negative je 1996. godine objavio četvrti studijski album “October Rust”. Izdanje je dočekano sa zadrškom od strane fanova i muzičke kritike jer se bend, neočekivano, na ovom albumu posvetio više metal baladama nego uobičajenom doom zvuku. Međutim, ubrzo je ovo izdanje osvojilo žanrovske top liste i “Zlatni sertifikat”, na osnovu broja prodatih kopija u Americi.

Album “October Rust” je velika ljubavna ploča nastala u skladu muzike kojoj bend Type O Negative pripada. Pesme se kreću u rasponu od transične patnje i grča do brutalnih izliva ljubavi.

Već je posle prvog singla “My Girlfriend’s Girlfriend” bilo jasno da je grupa Type O Negativa izašla iz zadatih formi. Pored vrlo provokativne teme (javna veza sa više partenra/ki), bend je u njoj koketirao sa psihodeličnim zvukom sastava iz kasnih šezdesetih godina.

Naredna pesma koja je predstavljala ovo izdanje, “Love You To Death”, je definitivno skrenula pažnju šire javnosti na album, pa su se stvari nadalje odvijale same od sebe. Neobičnost izdanja “October Rust” je i ta što se na njemu našla obrada velike pesme “Cinnamon Girl” velikog autora – Nila Janga.

U Srbiju stiže kultni album benda Type O Negative na specijalnom zeleno-crnom vinilu… budite prvi koji će ga imati

Grupa Type O Negative je jasno stavila do znanja koliko poštuje širinu koju bavljenje muzikom pruža, kao i koliko su članovi benda svesni veličine rokenrol nasleđa. Upravo se u tome ogleda suptilna savršenost ovog izdanja.

Obeležavajući 25 godina od originalnog objavljivanja, MASCOMSTORE vam pruža priliku da u pretprodaji i pre svih poručite album “October Rust” grupe Type O Negative (Warner/Mascom).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime