Brajan Adams objavio singl i spot “So Happy It Hurts“ kojim najavljuje novi album

0
41
brajan Adams, So Happy It Hurts, screenshot
brajan Adams, So Happy It Hurts, screenshot

Brajn Adams najavio je novi album i predstavio je prvu pesmu sa njega.

Zakazan za 11. mart, “So Happy It Hurts” biće 15. album kanadskog kantautora i biće dostupan u CD-u, vinilu i u digitalnom formatu, zajedno sa luksuznim CD-om i tvrdo ukoričenom knjigom. Ograničeno izdanje box-seta sa ekskluzivnim vinilom u boji i potpisanom fotografijom sada se može unapred naručiti.

Brajan Adams fotkao Šer, Grajms, Igija Popa… za novi Pirellijev kalendar. Evo kako je bilo na snimanju…

Adams je rekao da je veliki deo svog vremena tokom lockdowna posvetio pisanju novog materijala, koji je pretočen u 12 pesama na albumu “So Happy It Hurts”.

– Pandemija i zaključavanje su zaista doneli istinu da se spontanost može oduzeti – rekao je on u saopštenju za štampu.  – Odjednom su sve turneje prestale, niko nije mogao da uskoči u auto i ode. Naslovna pesma “So Happy It Hurts” govori o slobodi, autonomiji, spontanosti i uzbuđenju otvorenog puta. Istoimeni album dotiče se mnogih efemernih stvari u životu koje su zaista tajna sreće i, što je najvažnije, ljudske povezanosti.

BRAJAN ADAMS PUBLICI U BG ARENI NA DELU POKAZAO ŠTA JE ZAISTA VAŽNO… Don’t Ever Give Up on Your Dreams

Prošle su dve godine od Adamsovog poslednjeg albuma “Shine a Light”. On je trebalo da održi koncert u areni u Nemačkoj u septembru 2020, pre nego što je skok zaraze korona virusom zaustavio turneju. Adams trenutno planira da izvede šest koncerata u Las Vegasu u novembru pre nego što u februaru krene na evropsku turneju, mesec dana pre izlaska novog albuma.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime