Home»Muzika»Julijan Rahlin i Sara Mekerlevi poslali video poruku publici u Srbiji pred sutrašnji koncert na Kolarcu

Julijan Rahlin i Sara Mekerlevi poslali video poruku publici u Srbiji pred sutrašnji koncert na Kolarcu

4
Shares
Pinterest Google+
Julijan Rahlin i Sara Mekelrevi/ Photo: Ashley Klassen (promo, CEBEF)
Julijan Rahlin i Sara Mekelrevi/ Photo: Ashley Klassen (promo, CEBEF)

Proslavljeni muzičar Julian Rahlin zajedno sa svoijom suprugom Sarom Mekerlevi poslao je video pozdrav publici u Srbiji pred koncert koji će održati u utorak, 12. oktobra u 20:00 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

U video poruci najavljeno je i da će na sceni Kolarca nastupiti za klavirom i Rahlinova majka, litvanska pijanistkinja Sofia Rahllina. Na programu će se naći kompozicije Mocarta, Bartoka, Vjenjavskog, Pendereckog i Prokofjeva.

Pogledajte #video koji su snimili za publiku u Srbiji Julian Rachlin i Sara Mekelrevi povodom koncerta koji ce se odrzati 12.10. od 20h u Zadužbina Ilije M. Kolarca
🎫 #ulaznice na blagajni Kolarca
👇👇👇👇👇
Rahlin i Mekelrevi 12. oktobra na Kolarcu

Posted by Centar beogradskih festivala on Monday, 11 October 2021


Da podsetimo, Julian Rahlin, poreklom iz Litvanije, jedna je od najpoznatijih umetničkih ličnosti našeg vremena. U svojoj karijeri dugoj više od 30 godina, višestruki interesi i talenti odveli su Rahlina širom sveta kao dirigenta, soliste, izvođača, kamernog muzičara, predavača i umetničkog direktora.

KONCERT ZVEZDA KLASIČNE MUZIKE… JULIJAN RAHLIN I SARA MEKELREVI 12. OKTOBRA U KOLARČEVOJ ZADUŽBINI

Kao violinista, Rahlin je scenu delio sa skoro svim većim orkestrima i dirigentima. Njegovi nastupi oduševili su publiku širom sveta, a njegove energične i emotivne interpretacije postavile su ga na čelo klasične muzike.

Instrumenti na kojima Rahlin svira su violina Stradivari “ex Liebig”, iz 1704. godine i viola Lorenco Storioni iz 1785. godine.

Ulaznice po ceni od 1000 i 1500 dinara mogu se nabaviti na blagajni Kolarca. Organizator koncerta je Centar beogradskih festivala – CEBEF.

Previous post

Džared Leto "popio" suzavac na antivakserkim demonstracijama u Rimu...

Next post

Ovo je jedina pesma Led Zeppelin na kojoj je Džimi Pejdž svirao - bas gitaru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *