Madona priznala najveću grešku u svom životu: Rekla sam “ne”, a onda sam zbog te odluke htela da se ubijem

0
360
Oglasi
Madona/Photo: YouTube printscreen
Madona/Photo: YouTube printscreen

Pop kraljica ima neverovatnumuzičku karijeru, ali zbog jedne poslovne odluke žaliće ceo život.

63-godišnja zvezda priznala je voditelju Dđžimiju Felonu da je ‘htela da se ubije’ jer je odbila ulogu u SF filmu “The Matrix.”

MADONA VS DRUŠTVENE MREŽE: INSTAGRAM JE NAMERNO DIZAJNIRAN TAKO DA SE LJUDI MENTALNO OSEĆAJU LOŠE…

Takođe je odbila ulogu Catwoman koja je kasnije ponuđena Mišel Fajfer. Iako je priznala da nije zažalila zbog odluke da odbije ulogu u erotskoj drami “Showgirls”, Madona priznaje da će zauvek preispitivati svoju odluku o odbijanju uloge u kultnom filmu.

– Odbila sam ulogu u filmu ‘The Matrix.’ Možeš li da veruješ? Želela sam da se ubijem – priznala je pevačica, ne otkrivši koju je to tačno ulogu odbila.

Film je postao jedan od najuspješnijih filmskih trilogija u istoriji, s bruto prihodom od 1,3 milijarde dolara, a četvrti nastavak trebalo bi da se pojavi u decembru ove godine.

– To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali deo mene i dalje žali zbog tog jednog trenutka u mom životu – priznala je Madona.

KONAČNO OBJAVLJEN PRVI PRAVI TREJLER ZA “MATRIX 4″… REALNO, IZGLEDA NADREALNO

Da podsetimo, “Matrix” govori o Tomasu Andersonu, koga tumači Kijanu Rivs, povučenom softverskom stručnjaku koji vodi dvostruki život. On noći provodi pred svojim računarom gde pod pseudonimom Neo postaje haker i pokušava da otkrije nešto za šta ni sam nije siguran da postoji. Upoznaje misterioznu Triniti, koju tumači Keri-En Mos koja ga odvodi još tajanstvenijem Morfeusu (Lornes Fišburn), za koga vlada tvrdi da je terorista. I… žurka može da počne. Ali, bez Madone.

HL/Izvor: jutarnji,hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime