Kad ti Stiven King pohvali film, znaš da se napravio moćan horor…

0
355
Oglasi
Stiven King, Malignant/Photo: promo
Stiven King, Malignant/Photo: promo

Stiven King je na Tviteru pohvalio najnoviji film Džejmsa Vana. Ovaj kompliment ima posebnu težinu ako se zna da dolazi od strane čoveka koga nazivaju “kraljem horora”.

Do sada je napisao šezdeset i tri romana, od kojih većina ima horor elemente, koji su prodati u zadivljujućih tri stotine i pedeset miliona primeraka, a većina je doživela svoje filmske ili serijske adaptacije, piše ScreenRant, a prenosi bookvar.rs .

KAD STIVEN KING HVALI… DA LI SE TREBA RADOVATI, ILI ZABRINUTI?

Film “Zloćudno” (Malignant) je najnovije delo majstora horor žanra Džejmsa Vana koji je ove godine imao istovremeno i bioskopsku i premijeru na striming servisu HBO Max. Film je, do sada, zaradio 29 miliona dolara, a budžet je bio četrdeset miliona. Film je radikalno podelio kritiku. Dok jedni smatraju da je film “krvavo briljantan”, drugi ga drže za “bolno prosečan”.

OVAKO BI OVA SOBA IZGLEDALA KAD UMREM… POMISLIO JE STIVEN KING. REZULTAT SU ROMAN I NOVA SERIJA “LISEY’S STORY”

Uprkos svemu, izgleda da je Vanovo ostvarenje našlo pravog obožavatelja.

Stiven King je na svom Twitter profilu napisao kako je odgledao Vanov film i da ga smatra briljantnim.

Ovaj tvit je veoma brzo dobio veliki broj lajkova i retvitova.

Inače, Stiven King voli da, na Twitteru, podeli svoje mišljenje o serijama i filmovima. Nedavno je pohvalio seriju “Ponoćna liturgija” (Midnight Mass) Majka Flanengena. Pre toga je ponudio svoju pomoć u spasavanju serije “Manifest” kada je tvitovao #SaveManifest.

HL/Izvor: ScreenRant

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime