Home»Muzika»YouTube Music će besplatno puštati muziku “u pozadini” na pametnim telefonima… evo šta to tačno znači

YouTube Music će besplatno puštati muziku “u pozadini” na pametnim telefonima… evo šta to tačno znači

4
Shares
Pinterest Google+
YouTube Music aplikacija
YouTube Music aplikacija

Aplikacija YouTube Music reprodukovaće muziku u pozadini bez aktivirane Premium pretplate, otkrivaju xda-developers.com.

Korisnici na području Kanade će prvi imati priliku da isprobaju ovu besplatnu opciju počevši od 3. novembra. Odabranu muziku će moći da slušaju dok koriste svoj pametni telefon ili u slučaju da je ekran isključen.

SPOTIFY, DEEZER, YOUTUBE I APPLE MUSIC NUDE RASISTIČKU MUZIKU… TAKO TVRDI NOVO BBC ISTRAŽIVANJE

Iz kompanije Google su pozvali javnost i korisnike da nastave “da prate nove informacije i planove oko ovog proširenja”. Mediji naglašavaju kako bi ova opcija u početku mogla da bude dostupna samo za slušanje radio stanica iz aplikacije YouTube Music, zajedno s spiskom pesama Mixed for you i audio sadržajima koje ste sami učitali.

YouTube Music je nedavno predstavio i widget za ekran Material You, koji će moći da aktiviraju korisnici mobilnog operativnog sistema Android 12. Preglednost i upravljanje audio sadržajima na korisničkom panelu je jednostavnije i preglednije, a postoji i mali turntable widget.

Previous post

What Happened, Brittany Murphy? Može li novi dokumentarac da konačno reši misteriju smrti mlade glumice... pogledajte trejler

Next post

Bunker Fest 16. oktobra u Fabrici SKCNS

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *