Home»Muzika»Maneskin ponovo diže prašinu… Prvo gole fotke, pa ismejavanje italijanskih stereotipa u novoj pesmi “Mammamia”

Maneskin ponovo diže prašinu… Prvo gole fotke, pa ismejavanje italijanskih stereotipa u novoj pesmi “Mammamia”

4
Shares
Pinterest Google+
Maneskin/Photo: facebook promo
Maneskin/Photo: facebook promo

Prema rečima pevača rok grupe Maneskin, Damiana Dejvida, pobednika ovogodišnjeg Evrosonga, tekst novog singla “Mammamia”  ismejavanje je italijanskih stereotipa

Prema njegovim rečima, tekst nove pesme ‘Mammamia’ njihova je interna šala. U razgovoru za Daily Star, Damiano Dejvid rekao je:

– Napisali smo ovu pesmu odmah posle ‘Evrovizije’ i na svu sreću otišla je među ljude svega nekoliko sati nakon naše pobjede. Nekako smo osećali da će biti pun pogodak. ‘MAMMAMIA’ je usklik, a mi se pomalo sprdamo s italijanskim stereotipom jer je to naša interna šala.

IGI POP ZAJEDNO SA GRUPOM MÅNESKIN SNIMIO NOVU VERZIJU PESME “I WANNA BE YOUR SLAVE”… TO JE SAD SASVIM DRUGA PRIČA

Na konferenciji za medije održanoj u Berlinu premijerno su predstavili novu pesmu “Mamma Mia” koja neodoljivo podseća na njihove dosadašnje singlove, a osim što su otkrili novi zvuk, ispričali su neke detalje iz svoje karijere.

– Jako smo uzbuđeni što će svi čuti našu novu pesmu, ali i što sviramo u Berlinu večeras. Jedva čekamo sve – rekla je na početku konferencije basistkinja benda, Viktorija De Angelis.

Viktorija je ponosna na to što im se javljaju ljudi sa svih krajeva sveta pa im govore koliko su im pomogli u tome da osnuju sopstveni bend, ali i da se izraze kroz stil odevanja.

Imaju i jasno mišljenje sami o sebi, a sa celim svetom ga je podelio Damjano.

– Lepi smo i dobri u tome što radimo, Italijani smo i autentični smo. Imamo dobar balans između prirodnog izdanja i onoga na bini. Svo vreme pokušavamo da budemo najbolja verzija sebe. Jer budala kada se proslavi je slavna budala, a dobar čovek kada se proslavi je slavni dobar čovek – zaključio je.

MANESKIN DOLAZI U BEOGRAD… KONCERT U FEBRUARU ILI MARTU NA SAJMU

Osvrnuli su se kratko i na golišave fotke koje stalno objavljuju na društvenim mrežama.

– Nama nikada ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja – zaključila je na kraju konferencije za medije Viktoria De Angelis, basistkinja koja je inače na nedavnom koncertu u Parizu nastupila u toplesu.

Posted by Måneskin on Friday, 1 October 2021

 

Damiano Dejvid, harizmatični pevač grupe Maneskin, izjavio je da su vrlo zadovoljni kad čuju priče svojih obožavalaca o tome kako su ih inspirisali da izađu u društvo ili se oblače na drugačiji način i pošto su postali popularni.

– Mnogi fanovi govore nam: ‘Pomogao si mi da izađem pred svoje roditelje’ ili ‘Ustao sam i ono sam što želim da budem jer se nikada pre nisam osećao toliko samopouzdano. To je značajnije od bilo koje zlatne ploče i čini nas zadovoljnima. To je više od muzike. Nećemo se promeniti. Ako ste glupi, a postali ste slavni, slavni ste i glupi, ali ako ste dobra osoba koja postaje poznata, onda ste slavna dobra osoba.

Previous post

Balkanska posla... Medijska "tuča" oko nacionalne pripadnosti spisateljice, ona kaže: Pucajte mi u glavu, hvala!

Next post

Stigao novi album Džejmsa Blejka "Friends That Break Your Heart"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *