Tehno zvezda Adam Beyer predvodi Drumcode Showcase događaj ove subote u Hangaru

0
109
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Globalna tehno zvezda Adam Beyer, predstaviće ove subote u industrijskom ambijentu novog Hangara u Luci Beograd izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode Records, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice.

Pored Beyera, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena: Bart Skils – jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Đoković –  lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon – jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka.

Na pitanje šta fanovi mogu da očekuju i štamogu da dobiju od Drumcodea, Beyer je odgovorio:
– Drumcode se uvek ponosio integritetom i doslednošću. Nikada nisam pravio kompromise povodom bilo kog aspekta ovog brenda, bilo da je reč o izvođačima koji potpisuju za naš lejbl, lajnapu ili produkciji na našim događajima ili naprosto produkciji i masteringu naših izdanja.

Beyer je hedlajner svih najvećih festivala, od Tomorrowlanda i Ultre do EDC Las Vegas, jedan je od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava koja je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog tehno zvuka učinila izuzetnom, popularnom i poštovanom.

Bezbednosni protokol ulaska na Drumcode Showcase događaj

U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, Drumcode Showcase događaju moći će da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili besplatno testiranje brzim antigenskim testom, od četvrtka 7. oktobra do subote 9. oktobra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na ovom linku.

Testiranje će biti omogućeno i pred sam ulazak na Drumcode Showcase događaj i obavljaće se ispred kapija Hangara, po povlašćenoj ceni od 500 dinara, za brzi antigenski test.

Uz ove potvrde, za ulazak  na Drumcode Showcase žurku biće potreban i lični dokument.

Ulaznice za Drumcode Showcasemožete da kupite putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1690 dinara za regularne karte i 2190 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Sve kupljene ulaznice za prethodne datume Drumcode Showcasea, važe za događaj koji je u subotu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime