Home»Muzika»Wind Rock Fest najavio prve učesnike… Orthodox Celts, Nele Karajlić i Brkovi stižu u Vršac sledeće godine

Wind Rock Fest najavio prve učesnike… Orthodox Celts, Nele Karajlić i Brkovi stižu u Vršac sledeće godine

4
Shares
Pinterest Google+
Orthodox Celts (Arsenal fest 2021)/ Photo: AleX
Orthodox Celts (Arsenal fest 2021)/ Photo: AleX

Sada već tradicionalni Wind Rock Fest održaće se od 28. do 31. jula 2022. godine na Vršačkom jezeru, najavili su organizatori.    

Četvrtak, 28. jul, i dalje će biti namenjem mladim i neafirmisanim bendovima, koji će imati priliku da se u okviru Wind Rock Up večeri takmiče, predstave publici i promovišu svoju muziku i bend.

Dr. Nele Karajlić (Priča 2021)/ Photo: AleX
Dr. Nele Karajlić (Priča 2021)/ Photo: AleX

Kao headlinere predstojećeg festivala organizatori su najavili doktora rokenrola – Neleta Karajlića, punk-folk welness atrakciju – Brkove i najpoznatije “domaće” Irce – Ortodox Celts.

Uz pomenute sastave, slušaćemo prijatelje festivala, Jorgovane i Iskaz, kao i pobednika i drugoplasirani bend Wind Rock Up takmičenja, bendove Jurka (Čačak) i M.U.K. (Novi Sad).

Kao i do sada, za zatvaranje festivalskih večeri biće zaduženi cover bendovi, a sledeće godine to će biti Zona Katastrofe i ProRock.

Jurka (Wind Rock Up)/ Photo: AleX
Jurka (Wind Rock Up)/ Photo: AleX

– Kako je Wind Rock festival koji je već polako dobio svoj “pečat“ i identitet, i koji raste lagano, imamo i neke novine, koje će svakako obradovati sve posetioce. Novina je ta da smo festival produžili za još jedan dan! Publika će sada umesto tradiocinalnog kotlića (koji je premešten u drugi termin), imati priliku da uživa u još jednom rokenrol danu, a o bendovima koji će nastupati, blagovremeno ćemo vas obavestiti – poručili su organizatori i dodali:
– Kao i do sada pažnju smo posvetili i pratećim aktivnostima na festivalu. Pored već tradicionalnog predstavljanja muzičkih škola, ponovo će biti organizoivana berza ploča, Kvizalica, i još puno drugih sadržaja. Da li je to sve? Nikako, vremena za pripremu i planiranje još imamo, zato pratite naše Facebook i Instagram profile za nove informacije!

Dakle, ubeležite datum, jer biće vruće u Vršcu sledećeg leta! Vidimo se i – Let s rock again!

Previous post

Omiljeni bend Igija Popa biće "Next Big Thing"... Upoznajte Wet Leg, čudesni duo s ostrva Vajt. A sad imaju i novu stvar...

Next post

Novi album Scorpionsa stiže u februaru i zvaće se - "Rock Believer"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *