Oni su – odabrani… Otkriveno kojih 5 zvezda će nastupati u poluvremenu Super Bowla

0
77
Oglasi
Super Bowl promo
Super Bowl promo

NFL, Pepsi i Roc Nation objavili su da će pet muzičkih ikona nastupiti 13. februara 2022. na stadionu SoFi u Kaliforniji.

Dr. Dre, Snup Dog, Eminem, Meri J. Blajdž i Kendrik Lamar – to su objavljena imena koja će po prvi put nastupiti u poluvremenu Super Bowla 2022. godine, piše Huffington Post.

OVO JE LUDO, PLATILI 5,6 MILIONA DOLARA ZA 30 SEKUNDI… POGLEDAJTE NAJBOLJE REKLAME SUPER BOWLA 2020.

Dr. Dre je reper koji je svojim delovanjem uneo promene na hip hop sceni, a osigurao je sebi i sedam nagrada Grammy. Njegovo pravo ime je Andre Romel Jang, a prvi ozbiljan uspeh doživeo je s osnivanjem tzv. gangsta rap grupe N.W.A. 1986. godine. Dre je zaslužan i za stvaranje rap zvezda kao što su Snup Dog, Eminem, 50 Cent i Lamar. Takođe je radio kao producent na pesmi “Family Affair” Meri Džej Blajdž.

– Prilika da nastupim na poluvremenu Super Bowla, i to u Kaliforniji, biće jedno od najvećih uzbuđenja u mojoj karijeri – rekao Dr. Dre i dodao da će njihov nastup na poluvremenu biti “nezaboravan kulturni trenutak”.

Los Anđeles će biti domaćin Super Bowla prvi put posle 1993. godine, a ovo je treća godina saradnje između NFL, Pepsija i Roc Nationa.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime