Nemi pesnik 10. oktobra u klubu Fest

0
105
Oglasi
Nemi pesnik (Exit 2021)/ Photo: AleX

Rok sastav Nemi pesnik održaće svoj prvi beogradski koncert u nedelju, 10. oktobar u zemunskom klubu Fest.

Bend je nedavno objavio debi album “Slobodna volja“ (Mascom) sa koga su se izdvojili singlovi “Minimalac“, “Okeani rozea“ i “Slučajno“. Koncert u Festu biće ujedno i live promocija ovog izdanja.

– Nastavljamo koncertnu promociju albuma “Slobodna volja“. Sviraćemo i neke nove neobjavljene pesme. Jedva čekamo da se predstavimo publici u beogradskom klubu Fest u Zemunu – izjavio je pevač Milan Marković.

Nemi pesnik (Exit 2021)/ Photo: AleX
Nemi pesnik (Exit 2021)/ Photo: AleX

Nemi pesnik je singlovima “Matematika“ i “Smajli” već osvojio slušaoce Radio Beograda 202 i postao “Hit nedelje“, a imao je priliku i da otvori glavnu binu ovogodišnjeg Exit festivala.

Objavljivanjem albuma “Slobodna volja“, bend je sa jedne strane zaokružio izuzetno uspešnu sezonu, a sa druge, nastavio avanturu i niz novih pesma najavio video singlom “Slučajno“.

– Izlazak prvog albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u deset pesama. To nije jednostavno ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne – izjavio je Milan povodom objavljivanja albuma.

Svirka u Festu počinje u 21:00 čas, a ulaznice će se prodavati isključivo na dan koncerta po ceni od 400 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime