Snimiš Pola Makartnija kako čeka bus na autobuskoj stanici, priđeš i proćaskaš s njim… U Liverpulu je i to (skoro) normalna stvar

0
120
Oglasi
Pol Makartni/Photo: facebook@Mason Newitt
Pol Makartni/Photo: facebook@Mason Newitt

Jedan tata iz Liverpoola razgovarao je sa Ser Polom Makartnijem o njihovoj staroj školi u koju su zajedno išli nakon što je ugledao svog heroja – na autobuskoj stanici.

Kolin Njuvit (52), započeo je kratak razgovor sa legendom Beatlesa pošto ga je njegova žena primetila na autoboskoj stanici u oblasti Hesvll.

Pol Makartni objavio zbirku recepata “Porodična kuhinja Linde Makartni” u spomen na preminulu suprugu…

Kolin je u uspeo da nakratko porazgovara sa Ser Polom (79) dok je vozio svoju porodicu iz Parkgejta nazad u južni Liverpool. On je medijima ispričao:

– Bili smo u Parkgejtu na ručku sa našim sinom Mejsonom, kada sam čuo svoju ženu kako viče “vidi, ovo je Pol”.

– Zaustavili smo se, ja sam upalio četiri migavca i spustio prozor i povikao: “Hej, Pol”, a on je  uzvratio “Jesi li dobro?” – ispričao je kolin i nastavio:

– Tada sam mu rekao da sam išao u istu školu kao i on. Pitao me je koju, a ja sam rekao Liverpool Institute. Pitao me je ko mi je učitelj i rekao da se možda ne sećam, ali da je gospodin Parker bio glavni. Tada se promenilo svetlo na semaforu i morali smo da krenemo. Povikao sam “Vidimo se” i on nam je mahnuo u znak pozdrava.

Pol Makartni/Photo: facebook@Mason Newitt
Pol Makartni/Photo: facebook@Mason Newitt

Kolin, koji je radio kao DJ 35 godina, rekao je da je doživotni fan Beatlesa.

– Za mene su oduvek bili ogroman bend i zaista sam uživao u albumu “Love” na kojem su remasterizovanej neke od njihovih najboljih pesama. Mislim da je ‘In My Life’ omiljena pesma, a Maka je oduvek bio moj omiljeni Beatle.

Ser Pol je takođe primećen na stanici Lime Street u Liverpoolu u nedelju kada su ga pratile njegove ćerke Stela i Mari i njegova supruga Nensi Ševel, ali se ne zna kuda je putovao.

Poznati kantautor u petak je odao počast svojoj prvoj supruzi Lindi na njen 80. rođendan. On je postavio fotografiju Linde koja gleda direktno u kameru dok leži u travi.

Napisao je: “Želim vam lep dan na dan kada bi Lindi bio 80. rođendan – Pol”.

Have a great day on what would have been Linda’s 80th birthday – Paul

Posted by Paul McCartney on Friday, September 24, 2021

HL/Izvor: liverpoolecho.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime