Home»Muzika»Ko je raspoložen za veče dobrog bluza? Texas Flood 2. oktobra u Kuglašu

Ko je raspoložen za veče dobrog bluza? Texas Flood 2. oktobra u Kuglašu

4
Shares
Pinterest Google+
Texas Flood/ Photo: AleX
Texas Flood/ Photo: AleX

Texas Flood, jedan od najboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, nastupiće ove subote, 2. oktobra beogradskom klubu Kuglaš.

Bend Texas Flood svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku.

Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku na kome su se, pored autorske pesme “Da budem tvoj“ našle bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi.

Album bluz obrada “Tražim ljude kao ja“ (Multimedia Music) naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.

Texas Flood (Arsenal fest 2021)/Photo: AleX
Texas Flood (Arsenal fest 2021)/Photo: AleX

Texas Flood je poznati kao bend koji uvek daje  sve od sebe na sceni, bilo da sviraju u hali ili klubu, pa ekipa obećava da će tako biti i ove subote.

– Veliko mi je zadovoljstvo da vas posle četiri godine pozovem u jedan od legendarnih beogradskih klubova – rekao je frontmen Nenad Zlatanović i dodao:
– Kuglaš je klub u kojem je Texas Flood napravio neke od svojih prvih svirki, između ostalog i prvi Hendrix Day… Vidimo se 2.oktobra od 21 sat!

 Svirka benda Texas Flood u Kuglašu (Đušina 5) počinje u 21:00 čas, a ulaz na koncert je 350 dinara.

Previous post

Predstavljamo vam debi EP "Easy" novosadskog gitariste i producenta Ivana Krstića

Next post

Glumac iz "Star Wars" Mark Hamil: Naravno da je Luk Skajvoker bio gej...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *