Home»Muzika»Beogradski TTT objavili novi video singl i najavili EP “Ništa…”

Beogradski TTT objavili novi video singl i najavili EP “Ništa…”

4
Shares
Pinterest Google+
TTT/ Photo: Promo
TTT/ Photo: Promo

Beogradski bend TTT pripremio je novo iznenađenje za sve ljubitelje dobrog alternativnog zvuka – video singl “Ništa nije strašno”.

Ceo spot je snimljen kineskim telefonom, animaciju potpisuje Vladan “Điri” Vasiljević, a u spotu se pojavljuje i nova mlada snaga Aca Petković (Azza i Kapale) koji se u spotu pojavljuje u ulozi saskofoniste.

TURISTI SU POSTALI TTT I ODMAH PUBLICI PREDSTAVILI SVOJ NOVI SINGL I SPOT… “ŠIMPANZA”

O čemu ovog puta pevaju Turbo Trans Turisti?

Dok na ulicama vlada prividni mir, neispavani fejsbuk-ratnici šire svoje buntovne misli o stvarima, o kojima nemaju mišljenje.

Zato TTT poručuju –  u vremenu pohlepe i egoizma samo su odbrana porodice, smernost i smirenost, skromnost i dostojanstvo, autentični i delotvorni bunt!

Novom numerom Turbo Trans Turisti najavljuju novi EP “Ništa…” (Anderklas Records), ali u skladu sa buntovnom porukom koju šalju – mole svoju publiku za strpljenje i umerenost i poručuju da ništa nije dovoljno strašno da bi prestali da verujete u sebe i u svoju budućnost…

Previous post

Coldplay, Bili Ajliš i Fineas zajedno izveli “Fix You” u okviru projekta Global Citizen

Next post

Kako je Nikolas Kejdž spiskao 150 miliona dolara...? Kupovao dvorce i ostrva, nije plaćao porez, ali zato ima kolekciju smanjenih pigmejskih glava (?!) i hobotnicu kao kućnog ljubimca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *