Uskoro gledamo novi film Toma Hardija… Od 14. oktobra u bioskope stiže “Venom 2”

0
55
Venom 2/ Photo: Promo (Con Film Srbija)
Venom 2/ Photo: Promo (Con Film Srbija)

Posle više od godinu dana odlaganja, nastavak “Venoma” kompanije Soni Pictures sa podnaslovom “Let There Be Carnage” konačno stiže 14. oktobra u bioskope širom Srbije.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude “smrtonosni zaštitnik” San Franciska.

Posle događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju “čudni par” – Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga i dopušta mu je da konzumira samo loše momke.

Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.

Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž (Carnage), krvoločnijeg od svog domaćina?

Režiju ambicioznijog nastavka potpisuje Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije “Gospodar prstenova”, a koji je prethodno režirao blokbastere “Breathe” i “Mowgli”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime